maanantai 7. tammikuuta 2013

metsässä



Armi tuli tänään iloisesti minun luokse tarhassa, eli eilinen leikki hetki taisi olla mieluisa. Tänään lähettiin metsään, tavoite oli löytää metsästä jotain millä voisi tehdä eri tehtäviä. Löydettiin hyvän muotoisia kiviä niin pyysin Armia nousemaan niitten päälle, tulikin just mieleen ettei olla pitkään aikaan tehty mitään sellasta. Kun oltiin tehty tätä jonkun aikaan tuli mieleen että voisi tehdä sideway:sia traktorin jäljissä, niin että Armin takajalat oli yhdessä jäljessä ja etujalat toisessa jäljessä. Tästä sain paljon pureskelua ja huulien nuolemista, Armi taisi saada miettiä vähän enemmän kuin tavallista tehdessä sideway:sia. 

Tän jälkeen oli jo niin pimeetä niin en etsiny lisää esineitä. Mutta juostiin kuitenkin vielä vähän traktorin jäljissä, yritin tehdä siitä haasavampaa. Kävelin askeleen ja peuutin askeleen, lähin heti raviin, pysähdyin ja lähin käyntiin ja sekoitin sitten näitä. Haaste oli siis siinä kun otin askeleen ja peruutin askeleen tai pari, tässä Armin piti olla erityisen tarkka ja kiinnittää huomiota täysillä minuun.



Kotiin tultua Armi sai ilta-ämpärin missä on Greeline:ia, soijaa ja minesyyliä. Niinkuin näkyy kuvissakin, puolet ruuasta tulee aina ulos suusta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti