sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Iso askel eteenpäin


Olin tänään Armin kanssa kentällä pitkästä aikaa taas, leikkimässä vapaana. Sanoin aiemmin että meidän cirkling game on menny huonompaan suuntaan, Armi on ravannu max kaks kierrosta ja sitten se on lähteny. Tänään otettiin taas iso askel eteenpäin, Armi ravas niin monta kierrosta mitä pyysin. Olen niin helpottunu kun vihdoin päästiin eteenpäin cirkling game:issä, pyysin myös pari laukka askelta ja Armi laukkas. Armi ei kuitenkaan vielä pysty laukkaamaan kokonaista kierrosta minun ympäri mutta pari askeltakin on hyvä nyt alussa. Olen myös ennen kokeillu pyytää laukkaa mutta Armi on heti lähteny, ja olen todennu että se on vielä liian vaikea tehtävä sille. Tänään se laukkas pari askelta ja meni takaisin raviin, mutta pysyi ympyrällä joten olen todella ylpeä siitä.


Kenttäkin on kohta täysin sulannu, huono puoli siinä onkin se että kentästä tulee ihan märkä. Tänään oli jo vähän inhottavaa juosta siellä kun vettä roiskui ja kengistä tuli märät, mutta eiköhän siitä tule parempi kunhan kevätaurinko pääsee taas paistamaan.

Cirkling game:in lisäksi tehtiin m.m sideways puomin yli, kahdeksikkoa, hyppyjä ja stick to me, ei mitään sen enempää. Levättiin myös aika paljon tehtävien välissä, varsinkin ciekling game:in jälkeen.Onko videot teidän mielestä aina melko samanlaisia? mitä mieltä olette siitä että minulla on aika usein sama musiikki videoissa?

4 kommenttia:

  1. Ei varmastikaan haittaa vaikka olisikin sama musiikki. Hienon näköistä tekemistä teillä :)

    VastaaPoista
  2. Ihana video! Löysin blogisi vasta nyt, mutta tulen varmasti uudestaan!

    VastaaPoista