maanantai 15. huhtikuuta 2013

Maastossa

Käytiin tänään pieni maasto lenkki, ja onneksi ei menty pidemälle koska kun tultiin kotiin alkoi sataa. Käveltiin suurimman osan lenkistä, vaikka kyllä me pari ravi ja laukka pätkääkin otettiin.

Nyt Armille jääkin ainakin pari päivää vapaata kun osteopaatti tulee huomenna hoitamaan. Hoito onkin nyt tarpeessa, Armilla on ainakin lavat ja ehkä selkäkin jumissa.
Ollaan todettu että osteopaatti on meille sopivin "hierooja", ei tarvita kuin yksi hoito että kaikki lihakset aukenee. Kutsutaan osteopaattia noin 3-4 kertaa vuodessa, keväällä, kesällä ja pari kertaa syksyllä. Syksyllä tarvitaan kaksi kertaa vain siksi että Armille tulee aina syksyisin kipeä selkä, sateesta ja kylmästä ilmasta eikä se ole päässy sisään pihattoon ja siksi rakennetaankin toinen nyt kesällä.


5 kommenttia:

 1. Miksi Armi ei ole päässyt sisään pihattoon?

  VastaaPoista
 2. koska Lahja ja yksi toinen hevonen on vahtinu sisäänpääsyä. Nyt kun Armi ja Lahja ovat kaksistaan Armi kyllä pääsee sisälle, mutta kesän jälkeen meille tulee yksi suokki tamma lisää joten varmuuden vuoksi rakennetaan toinenkin että kaikki pääsee suojaan:)

  VastaaPoista
 3. Anteeksi jos kysyn mutta miksi sinulla on tuollainen keppi kädessäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Armi ei käänny tai pysähdy istunnan avulla, voin käyttää"porkkanakeppiä". Eli minulla on se mukana turvallisuus syistä!:)

   Poista
 4. Aa okei ku ajattelin vähän pöhkösti että olisit sokea mutta tuommoista en ole nähnytkään (:

  VastaaPoista