lauantai 6. huhtikuuta 2013

kaksistaan metsässä


Tänään käytiin pitkästä aikaa yksin maastossa, ihan pieni lenkki vaan. Tarkoitus oli mennä reitti joka menee sekä tiellä että metsäpolulla, mutta toisin kävi.
Armi halusi kääntyä tieltä metsäpolulle joka ei ole ollu talvella käytössä, joten polkua ei näkyny. Käännyttiin kuitenkin sinne, ja iloisesti se käveli vaikka oli paljon lunta. Kun oltiin menty puolet polusta Armi pysähyi ja olisi halunnu kääntyä mutta pienen tauon jälkeen se käveli taas hyvin. Loppumatkasta meni sitten oikein hyvin, kerran se pelästyi jotain ja otti pari sivuaskelta muttei muuta.
Olen oppinu että jos itse rentoudun enkä pidätä Armia niin kaikki sujuu hyvin vaikka se pelästyy, se ottaa pari sivuaskelta tai pari askelta eteenpäin vähän reippaammin mutta rentoutuu nopeasti . Mutta jos jännitän ja pidätän sitä voi olla että Armi jopa lähtis täyttä laukkaa kotiin päin.

Kotona Armi sai kunnon harjauksen sillä nyt karvanlähtö on alkanu ihan kunnolla. Ihme oikeastaan että se on  alkanu vasta nyt kunnolla sillä olen lukenu että monella se on alkanu jo reilu kuukausi sitten, yöt ovat varmaan olleet niin kylmiä ettei karvanlähtö ole alkanu aiemmin.


Haettiin myös tänään postista Armi uusi huopa , ja se sai heti tulla käyttöön. Se oli just sopivan kokoinen, olisi ehkä saanu olla vähän isompi mutta kelpaa tuo. Oli todella vaikeeta löytää huopa joka ei ollu liian iso eikä liian pieni.
Kuvasin tänään myös vähän huopia ja pinteleitä mitä aion myydä nyt kun meillä ei enää ole käytössä koulusatulaa. Kaikki huovat ja pintelit ovat likasia mutta niitä pestään ennen myyntiä, jos olet kiinnostunu ota yhteyttä! onnellinenponi@hotmail.fi
myynnissä olisi:
- vaalensininen kouluhuopa kokoa pony/cob
-mahdollista ostaa mukaan yhteen sopivat pintelit (pony)


-vaaleanpunainen kouluhuopa kokoa cob
-mahdollista ostaa mukaan yhteensopivat pintelit (pony)


-punainen kouluhuopa kokoa pony


- ruskea full kokoinen kouluhuopa
- myynnissä myös samanlainen vaalensininen/sininen kokoa full
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti