maanantai 1. huhtikuuta 2013

Loman touhut [video]

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ
viimevuodelta otettu kuva!
Kerroin viime viikolla että level 3 liberty osan videointi ei ihan onnistunu ja että meidän olisi pitäny seuraavalla päivällä kuvata uudestaan. No otettiinhan me seuraavallakin päivällä video mutta kotiintultuani huomasin sen olevan ihan sumea, just kun kaikki onnistu niin hyvin. Päätin sitten että odotetaan pääsiäislomaan, että sillon on ainakin aikaa.

Tarkoitus oli kuvata se lauantaina mutta päätettiin kuitenkin mennä pitkälle maastolenkille joten siirrettiin se sunnuntaihin. Lähdettiin sitten aikasin aamulla kohti kenttää, ettäsaatais se pois alta ja ehdittäis tehdä jotain muutakin.
En kuitenkaan saanu tälläkään kertaa videota, sillä aina joku asia meni pieleen. Jos cikling game meni hyvin niin hypyt meni "pieleen", ja toisin päin. Otettiin varmaan 20 kertaa alusta, eikä koskaan saatu videota joka oli tarpeeksi hyvä. Lopuksi oltiin molemmat hikisiä ja väsyneitä että lopetettiin. Olen jo ruvennu miettimään että pitäisikö lähettää sisään viimeviikolta otettu video? En kuitenkaan ole pettyny meidän suoritukseen, aina ei voi onnistua. Tiedän että ennen olisin suuttunu ja vihannu Armi koko loppupäivän, mutta nyt olen oppinu nauttimaan myös vastoinkäymisistä. Oikeastaan vastoinkäymiset ovat oikein hyödyllisiä, sillä silloin täytyy miettiä enemmän kehonkieltä ja mitä olisi vonu tehdä toisin, miksi se ei toiminu. Yleensähän syy on ihmisessä eikä hevosessa!
Ehkä me kuitenkin saadaan ens viikonloppuna kuvattua se video:)


Tänään oli tarkoitus mennä kentälle leikkimään mutta en jaksanu kävellä sinne joten mentiin vaan pellolle leikkimään. En tehny mitään ihmeellistä, halusin vaan leikkiä vähän kevyeesti eilisen leikin jälkeen. Lämmittelin Armia ensin vähän online (köydellä) ja siirryin sitten vapaana leikkimiseen. 

Koska leikittiin vaan n. 20 minuuttia Armin kanssa päätin ottaa Lahjakin pellolle. Siitä onkin aikaa kun viimeksi tein jotain maastakäsin Lahjalla joten se teki ihan hyvää. Tein kuitenkin Lahjallakin vähn helpompia harjotuksia ja nautittiin hienosta ilmasta. 

Koska muistikortilleni ei mahtunu enää kuin pari minuuttia videota, en saanu kaikkea mitä tehtiin Lahjan kanssa!

2 kommenttia:

  1. En tiennyt, että vastoinkäymisistä voi oppia nauttimaan. :) Siinä onkin minulle hyvä tavoite!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nautin tietenkin enemmän kun editytään, mutta tiedän etää aina kun menee vähän huonommin otetaan seuraavalla kerralla isompi askel eteenpäin:)

      Poista