keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Lastaus [video]

Tulin siihen tulokseen etten voi tehdä online osaa vielä sillä siihen tarvitaan traileria. Koska emme omista traileria, sain kuitenkin lainattua yhtä traileria perjantaiksi saakka. Voi olla että pääsis läpi ilmankin mutta eihän harjotuksesta ole haittaakaan.

Aloitin tänään tutustumaan traileriin, Armi kun on viimeksi ollu trailerissa kesällä 2011. Koska Armi ei ollenkaan reagoinu traileriin päätin siirtyä eteenpäin.
Tein Cirklinga game:iä trailerin edessä ja jos Armi meni rampille se sai levätä. Näin se huomaa että traileri on mukava asia koska siellä saa levätä. Tämä sujui hyvin ja Armi halusi aina rampille seisomaan, tiesin että meidän täytyy siirtyä eteenpäin sillä eihän se siitä lähde trailerin sisään. 

Siksi laitoin painetta sen päälle vaikka se seisoi rampilla, Armi ei oikein tajunnu koska äskenhän palkitsin sen kun se seisoi rampilla. Kesti kauan ennenkuin Armi edes laittoi etujalat trailerin sisään, tässä se sai taas levätä. 
Kun Armi kerran oli menny trailerin sisään lopetettiin, menin pellolle vähän leikkimään. Ei edes ollu tarkoitus saada se vielä tänään traileriin, mutta koska tuntui menevän niin hyvin niin edettiin vähän enemmän kuin mitä olin suunitellu.

Menin sitten taas vähän myöhemmin ulos kokeilemaan uudestaan, ja Armi käveli suoraan koppiin. Yllätyin ja koska sitä piti saada videolle niin Armi sai vielä pari kertaa mennä sinne, vaikka oikeastaan olisi pitäny lopettaa siihen, Armi meni kuitenkin heti koppiin.

En kuitenkaan tiedä että päästäänkö parissa päivässä siihen tasoon missä meidän pitäsi olla jos halutaan kuvata level 3:a. Mutta ei meillä ole kiire minnekkään, olisi vaan ollu kivaa vihdoin kuvata sitä.

Alla video siitä kun aloitettiin ja kun lopetettiin lastaus!
7 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista tämä teiän työskentely! Tässähän oppii itsekin. :) Saat multa haasteen, ole hyvä! http://teamsuokkipojat.blogspot.com/2013/02/yhdentoista-kysymyksen-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että on mielenkiitoista:)
   Ja kiitos haasteesta, katson että jaksanko tehdä sen!

   Poista
 2. Onko teille koskaan aiheutunut mitään vaaratilanteita tuosta narun maassa pitämisestä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo koulutusköysi on niin paljon normi riimunnarua pitempi että jos kävelee sen päältä niin ehtii jo nostaa kaviota itse päältä pois ennenku kiristyy kummemmin. Meilläkin pidetään narua maassa, länkkäpuolellahan käytetään paljon "ground tie":tä, siis maahan sitomista, kun naru pudotetaan alas se tarkoittaa paikallaan pysymistä :). Enkkupuolella taas on totuttu että perussääntö on ettei narua saa laskea maahan. Mietin aluksi ihan samaa kuin anonyymi mutta sitten huomasin että kyse on vaan eri tyyleistä.

   Poista
  2. Olet kyllä Sandra tosi taitava, hienoa yhteistyötä :). Ku,pa kaikilla olisi mahdollisuus lähestyä lastausta noin..

   Poista
 3. Vautsi! Armin maha on muuten pienentyny huomattavasti :D

  VastaaPoista