lauantai 23. helmikuuta 2013

"Expect a lot, accept a little, reward the slightest try."

Kävin tänään ketällä leikkimässä, tarkoitus oli ottaa liberty video mutta muutin mieleni kun kenttää ei ole kokonaan aurattu.

Leikittiin ensin vapaana ja sen jälkeen menin vielä vähäksi aikaa selkään. Tehtiin yksi uusi harjoitus ja loput oli vanhoja tuttuja kuvioita.
 Uudessa kuviossa juoksin itse Armin takana, tarkoitus olisi että voisn vaihtaa askellajia ja ohjata sitä sieltä. Voin jo aika hyvin vaihtaa askellajia, mutta en voi vielä kääntää sitä. Minun pitää kuitenkin aloittaa ohjaaminen niin että minulla on köysi, tämä on siis melkein kuin ohjasajoa paitsi että minun tavoite on saada Armi kuntelemaan ihan vapaanakin.

Video on todella huonolaatuinen, mutta tovottavasti jaksatte katsoa!


Tuleeko videoita liian usein, pidättekö niistä? Haluatteko mielummin nähdä videoita vai katsoa kuvia?sitaatti: Pat Parelli

2 kommenttia:

  1. videot on opettavaisia kuten tarinasi. ei todellakaan liikaa videoita. ja kuvanlaadulla ei nyt niin väliä. saa selvää se riittää kyllä.

    VastaaPoista
  2. Minuakaan ei haittaa ollenkaan vaikkei olisi huippulaatuisia videoita, aivan hyvin saa selvää. Teidän työskentelyä on aina ilo seurata, videoita ei ole koskaan liikaa ja ne on vaivattomia katsoa :D

    VastaaPoista