sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Arvonta

Ajattelin nyt pitää arvonnan vaikkei lukijoita olekkaan kun 16!

Palkintona on naruriimu jonka naturligdressyr.se sponsoroi.
Saat itse valita riimun väri ja koko. Riimun värivaihdoehdot ovat: musta, sininen, viininpunainen, kultainen, punainen, valkoinen ja vihreä, letityksen värivaihdoehdot ovat: musta, pinkki, liila, royal sininen!

SÄÄNNÖT :
* Arvontaan voivat osallistua kaikki jotka ovat lukijoita/ liittyy lukijaksi
* Osallistumisaikaa on 24.6. asti
* Arpoja saat :
 - Kun kommentoit sähköpostiosoitteesi ja haluamasi väri ja koko
 - Toinen arpa, jos perustelet kommentissasi mikä on hyvää/huonoa blogissani ja miksi luet sitä.
 - Kolmas arpa, jos mainostat arvontaamme omassa blogissasi.
* Osallistuessasi ilmoita seuraavat tiedot:
 - lukijanimi, sähköposti, arpojen määrä ja mainostamispaikkasi linkki.
13 kommenttia:

 1. Mahtava arvonta! :)
  Osallistun kahdella arvalla!

  Tarvittavat tiedot:
  sposti: mjuful£@hotmail.com
  väri: musta/royal sininen
  koko: full

  Blogikommentti:
  Löysin blogisi vasta jonkin aikaa sitten, mutta kiinnostuin samantien.
  Luonnolliset hevosmiestaidot ovat lähellä myös omaa sydäntäni ja käytän myös jonkin verran noin Parellin juttuja omissa hommissani. Syy blogin lukemiseen ovat siis mielenkiintoiset ja itseä kiinnostavat asiat!

  VastaaPoista
 2. Voi kun kiva! :)

  Osallistun kolmella arvalla, mainitsen blogisi/arvontasi heti seuraavan postaukseni yhteydessä. :)

  essimon12@gmail.com
  väri: kultainen/ lila
  koko: cob (jos on, jos vain pony/full niin sitten full :) )

  Tykkään blogisi ideasta todella kovasti, mutta kaipaisin enemmän selittäviä kuvia ja videoita. Pelkän tekstin perusteella on välillä hankala ymmärtää eri harjoituksia. Toisinaan tuntuu myös, että pitäisi tietää ja osata jo hirveästi aikaisempia asioita ja harjoituksia, jotta voi kokeilla "viikon harjoitusta". Blogiin on ollut siis vähän hankala päästä sisälle kesken kaiken, mutta aihe on niin kiinnostava että tarkoitus olisi pikku hiljaa lukea blogia alusta asti läpi!

  VastaaPoista
 3. Minäkin osallistun, kolmella arvalla :)

  salonen.iinameri@gmail.com
  väri: viininpunainen/musta
  koko: cob
  + mainostus: http://kirjoihinkirjattua.blogspot.fi/

  En kovin paljoa osaa sanoa hyvistä/huonoista puolista, kun en ole kovin usein blogia lueskellut. Vaikken paljoa pystykään lukemaan, niin silti tuon parelli -jutun mielenkiintoisuuden takia edelleen pysyttelen lukijana, ja seurailen lähinnä vain sivusta teidän elämää :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Meikä osallistuu 3 arvalla!

  damisslich@hotmail.com
  väri: musta/pinkki
  koko: full
  + mainostus blogissani: http://restinthebeauty.blogspot.fi/2012/06/kengityskurssi-harjussa.html

  Liityin blogisi lukijaksi, koska olen kiinnostunut NH:sta ja erilaisista metodeista. Olen myös hyvin avoin ja halukas oppimaan uutta. Enkku ei iteltäni niin hyvin suju, ja ihan super että Parelli-aiheinen blogi löytyy! Blogisi on mielenkiintoinen ja erottuu joukosta. Ulkoasu ja kirjoitustyylisi ovat selkeitä. Joitain juttuja joudun lukemaan moneen kertaan kunnes hoksaan, siksi selittäviä kuvia ja videoita saisi ehkä olla enemmän. Erityisesti pidän eri harjoituksista mitä kerrot! Muistuttavat paljon valmentajani (joka saanut vaikutteita parellilta) opettamilta harjoituksilta. PS. Parellin näistä "leveleistä" olisi joskus kiva kuulla lisää :3

  VastaaPoista
 6. Osallistun kahdella arvalla!

  dropdeadmalin@gmail.com
  väri: Musta/liila
  koko: full

  Lue blogiasi koska Parellin menetelmät ja NH kiinnostaa. Ja suomeksi ei löydy netissä paljo tietoa näistä asioista. Lisäksi sun tekstit ovat helppoja lukea ja ponisi on nätti :)
  Luulen että blogisi voisi saada paljon lukijoita jos vaan panostat siihen! Voisit huolella suunnitella ulkonäköä, ja lisätä teksteihin paljon kuvia koska sitten lukeminen on helpompi ja kiinnostavampi. Parannusehdotus olisi myös mahdollistaa kommentteja ilman sisäänkirjautumista, se on mun mielestä ainoastaan turha vaiva jos ei itse bloggaile samalla portaalilla.

  VastaaPoista
 7. Osallistun kolmella arvalla!

  idakaroliina@luukku.com

  väri:musta/pinkki
  koko: cob (pieni arabi, en ole ihan varma onko koko liian iso, jos satun voittamaan niin saatko mistään niitä mittoja minkä kokoisia mikäkin koko on?)

  Luen blogiasi, koska olen alkanut enemmän ja enemmän kiinnostua varusteettomasta ratsastuksesta, ja koitan soveltaa näitä tehtäviä mitä sinä teet, niin oman hoitohevoseni kanssa :) Kirjoitat hyvin selkeää ja monipuolista tekstiä, ja kirjoitusvirheitä on vähän!

  Täsä vielä osote:
  http://petyeipessimisti.blogspot.fi/2012/01/arvonta.html

  VastaaPoista
 8. Osallistun 3 arvalla!

  Lukijana Amanda!
  amandaaliina@gmail.com
  väri: musta/pinkki
  koko: full

  En ole lukenut blogiasi vielä kovin kauan! Mutta viihdyn täällä, kun saan hyviä neuvoja, jotka on suomen kielellä. Blogisi tekstit ovat mielenkiintoisia ja niitä jaksaa lukea. Minusta on kiva että postailet suht. usiasti, etkä jätä blogiasi yhtäkkiä viikkoiksi tauoille! On kiva, kun on kuvia, mutta kuvat saisi olla mielestäni isompia. Isompia on kivempi katsoa! Tuossa bannerissa tuo teksti ei näy kovin hyvin, joka mua häirittee ;)! Tuo todista, että et ole robotti on tosi ärsyttävä. Ei tule aina intoa kommentoida sen takia. :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tässä vielä linkki http://ama-iida.blogspot.fi/2012/06/arvonta.html

   Poista
 9. Osallistun kahdella arvalla!

  annskuu@hotmai.fi
  väri: sininen/musta
  koko: full

  Löysin vasta äskettäin bologisi. Liityin lukijaksi, koska aihe on erittäin mielenkiintoinen ja blogistasi saa hyviä vinkkejä oman hevosen kanssa toimimiseen. Me ollaan vasta aloiteltu noita helppoja maastakäsin juttuja ja innostuin kun löysin tämän blogin, joka on täynnä kaikkia kivoja vinkkejä ja tekstejä. Enemmän voisi olla kuvia niissä kohti missä selitetään jotain tehtävää. Se voisi helpottaa, että sisäistää tehtävän idean oikealla tavalla :)

  VastaaPoista
 10. Osallistun kahdella arvalla!

  minka-w@hotmail.com
  väri: punainen/musta
  koko: cob

  Oon seuraillut teitä esim petsiestä, mutten ole tajunnut että teillä on blogi :-D
  Liityin nyt lukijaksi, koska on mielenkiintoista nähdä "erilaista" hevostelua. Saa myös ideoita mitä voi touhuta omien hevosten kanssa maastakäsin :)

  Myös kuvat ovat kivoja ja hyvälaatuisia :) Teksti on selkeää ja kivaa luettavaa. Kommentti vahvistuksen voisi ottaa pois, laiska ei jaksa kommentoida kun se tulee ;D

  VastaaPoista
 11. Osallistun kahdella arvalla, mun blogissa mainostamisesta ei paljon varmaan hyötyä ole :)

  murmerinta@hotmail.com
  väri: viininpunainen/musta
  koko: full

  Minäkin juuri vasta liityin lukijaksi, kun tänne viimein satuin eksymään. Oon pari vuotta (?) sitten useammin katsellut Armin profiilia petsiessä ja nyt kun tajusin, että tää on sun blogi, tiesin heti että tää on varmasti mielenkiintoinen. Mua on kiinnostanut kaikki NH- ja Parelli-jutut siitä asti, kun niistä olen enemmän kuullut tai lukenut, joten oli tosi mahtavaa löytää luettavaksi blogi, jossa näitä asioita käydään käytännössä läpi :) Tekstit vaikuttaa näin päällepäin mielenkiintoisilta (en oo edes kerennyt vielä lukemaan :D), kuvat hauskoja ja hyvälaatuisia ja ulkoasukin selkeä. Bannerissa tuntuu olevan jotain häikkää, sen voisi ehkä kokeilla vaihtaa, mutta muuten en osaa sanoa mitään negatiivista. Toivottavasti saan tästä puhtia lähteä viimein tekemään näitä juttuja kunnolla omien ponien kanssa!

  VastaaPoista