perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kuulumisia

Eilen oli aivan mahtava päivä, Armi oli kuin unelma!
Käytiin kentällä - siellä ratsastin ensin kaulanarulla, harjoteltiin eniten laukkaa ja sideways (pohkeenväistöä) ravissa. Sideways ravissa alkaa jo sujua hyvin, vaikka välillä ei suju ollenkaan!
Laukasta on tullu rauhallinen ja nyt yritetään vaan parantaa tiet koska välillä käännytään aikasemmin kun oli tarkotus ja välillä taas liian myöhää, mutta edistytään hyvin!
Kun olin ratsastanu vähän aikaa niin leikittiin vähän, Liberty (vapaana). Laitoin ensin kentälle puomin ja pari kartiota. Eniten harjoteltiin stick to me eli että Armi seuraa minua, vähän kun koiran kanssa seuraa. Sitä tehtiin käynissä ja ravissa, en vielä uskalla ottaa laukkaa ettei Armi lähtisi luotani koska sitähän me yritetään vältellä. Ajattelin silloin kokeilla että meneekö Armi puomin yli jos lähettäisin sen, yllätyin kun se meni sen yli mutta annoin paljon kehuja. Armi kun aina on vihannu esteitä ja jopa puomeja! kortioden kanssa tehtiin kaheksikkoa mikä on ollu meille haastava pala, mutta Armi meni sen niin hienosti. Mentiin jopa 3 kierrosta ja se on meidän uus ennätys, Armi on siis ennen lähteny pois.
Harmittaa niin etten ottanu kameran mukaan ku kaikki meni nin hyvin!

Toissapäivänä oltiin vaan laitumella pelaamassa pallon kanssa, Armi tyykkää kyllä niin siitä! Se menee jopa ilman käskyä pallon luo jos tulee tylsää tai jos vaadin siitä liikaa!
Siitä sain kuitenkin videon niin lisään sen tänne:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti