torstai 28. kesäkuuta 2012

Vapaa päivä


Tänään meillä oli vapaa päivä. Nykyään ne vapaat päivät vaan lisääntyvät, ei tehdä mitään. Oon vaan aina tarhassa ja kuvaan tai sit pitää rapsuttaa. Vaikka se olisi aika helppoota vaan ottaa porkkanakeppiä mukaan tarhaan ja sit leikkiä vähän siellä mutta sitä en ole tehny pitkään aikaan.


Pikku laitumelta on kohta syöty kaikki heinät. Oli tarkoitus että olisivat päässeet isolle laitumelle viime viikolla kun heinätpaalit oli tehty, mutta heinät ei ollu kuivunu tarpeeksi ja sitä paitsi tuli vettä, ehdittiin just saada n.20 paalia sisälle.
Niin heinät meni ihan pilalle ja ne on vieläkin siellä laitumella kun on liian märkää mennä traktorilla ottamaan niitä pois, ja liian raskasta ottaa ne käsin pois. Ollaan kuitenkin otettu käsin pois vähän niin että kasvais nopeammin ja saatais hevoset sinne.
Nyt ollaan tehty pieni aitaus meidän pihaan missä hevoset on päivällä. Vaikka on siellä pikku laitumella kuitenkin sen verran että pärjäävät mutta sitä ruohoa saa etsiä. Ja sit niillä on vähän ruohoa metsätarhassa, vaikka eniten siellä on sellasta mitä ne ei syö.
tässä kuva pikku litumelta
Tämä uusi upea banneri on Jessin tekemä! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti