maanantai 25. kesäkuuta 2012

Liberty kentällä

Tänään oltiin taas kentällä, se oli kuivunu tosi hyvin mutta ei kai sillä ole väliä kun siellä nytt taas sataa.
Ratsastin tänään Armia kentälle, varusteina oli kaulanaru sekä porkkanakeppi.


Kentällä tehtiin sitten taas enimmäkseen stick to me, mutta kaikki ei menny yhtä hyvin kun eilen. Armia ei huvittanu laukata siinä vieressä niin lähti aina kentän ympäri. Se oli oikeastaan hyvä koska tuli mieleen että ollaan tehty aika paljon samaa kokoajan että Armi kaipaa varmaan jotain uutta. Onnistuttiin kuitenkin pari kertaa ja päätin lopettaa se siihen.
Laitoin neljä kartiota esiin. Pyysin Armia pujottelemaan niitä ja se onnistu hyvin niin pyysin raviakin, ja sekin suju hyvin. Tehtiin myös erilaisia kuvioita niitten kanssa, esim. 8.
Ei olla pitkään aikaan tehty pujottelua niin olin yllättyny että sujui hyvin. Ajattelin sitten että Armi tarvitsee varmaan aikaa ennenkun sitä uutta juttu tehdään uudestaan. Niin ehkä mun pitäisi nytt pari kertaa olla tekemättä stick to me laukassa(:Käytettiin pari puomia sideways game:iin. Ensin niin että ne olivat L muodossa sitten suoraan peräkkäin. Peruutin Armia yo-yo game:in avulla niin että se tuli puomien viereen niin että se siitä sitten olisi voinu mennä sideways game:iä. Yo-yo game suju kyllä tosi hyvin mutta kun oli vielä vähän matkaa puomeille niin Armi yritti jo mennä sideways, yritin korjata sitä mutta ei Armi tajunnu mitä mä halusin siltä niin se kääntyi ja käveli pois. Kokeilin uudestaan mutta Armi meni samalla tavalla kun äsken. No, mentiin sitten lähemmäksi puomia niin ettei se tarvinnu peruuttaa niin pitkä matka, sillon se sujui ihan hyvin.Kun puomit oli kun L, niin lähetin Armia sillee että kun se oli siinä kulmassa niin sen peppu oli minua päin. Ei olla koskaan vielä tehty sideways sillee ettää olen Armin takana niin jouduin menemään lähelle ja antaa aika isot avut että se siirtyi, mutta se meni oikein hyvin.

Mitäs pidätte videoista? onko ne tylsiä, liian pitkiä? Entä kuvista? onko niitä liian paljon/vähän?
etäs onko liian vähän tekstiä?

5 kommenttia:

 1. Mun mielestä nää on just sopivia :) Ja tosi kiva kun on noita videoita, tajuaa paremmin :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva blogi! Kuvia oli kivasti ja toi video on kans havainnollistava, eikä mikään tylsä tai liian pitkä. Tekstissäkään et jää jaarittelemaan ja sitä on kiva lukea. Mutta noita joitain parelli-termejä on hankala ymmärtää, oon uusi lukija ja parelli on ihan uusi juttu mulle niin ehkä siksikin..

  VastaaPoista
 3. vau! din blogg är mega fin ! du är jätte duktig ock det är hätligt att titta på er/läsa on er ! dessutom är armi super söt och vacker ! lyckatill med livet båda två !

  VastaaPoista
 4. Armi on kyllä tosi hieno :o oot tehny sen kaa hirmu hienoa työtä, hevosen kouluttaminen tuohon on kyllä pitkäjänteistä työtä, siks itsellä aina nää hommat tyssää siihen kun menen sieltä mistä aita on matalin :D Muutenkin Rodin kanssa hirmu hankala tätä on tehdä kun kentän vieressä tammat vetää puoleensa aina enemmän mitä ihminen... noh, ehkä sekin oppis jos tekis töitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, meillä oli kyllä paljon ongelmia alussa ja on meillä vieläkin pieniä ongelmia!
   Ja pääasia on että tekee sitä mitä on hevosen sekä omistajan mielestä hauskaa, sillon hevonen haluaa olla omistajan kanssa. :)
   Ja onhan sun ja Rodin suhde upea, mutta toisella tavalla, sehän kulkee tosi hienosti sun kanssa(:

   Poista