keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

tavallinen päivä

Tänään käytiin maastossa n. 2h lenkki. Enimmäkseen oltiin metsässä niin että hevoset saivat katsoa mihin astuu ja nostaa jalkojaan.
Olen nyt viimeaikoina pitäny kaulanarua maastossakin että voitais tulevaisuudessa mennä vain kaulanarulla, tai oonhan mä jo menny jotain pieniä lenkkejä. Totesin kuitenkin että Armi tottelee yhtä hyvin kaulanarulla kuin naruriimulla jos ei paremmin. Niin päätin että kunhan saan sen mun kidz porkkanakepin Parellilta niin meen pelkällä kaulanarulla.

Armilla on nyt niin paljon tavaraa jotka tarvisi "korjausta". Satula liukuu oikealle, varmaan kun sillä on enemmän lihaksia vasemmalla puolella, niin sitä pitäis topata. Bootsit tippuu aika usein nykyään maastossa kun säärystimen liukuu ylös niin pitäisi hankkia uudet säärystimet. Mutta bootsit on kyllä kestäneet tosi hyvin, ollu käytössä kohta 3 vuotta!

Mulla ei ole yhtään kuvia tästä päivästä niin lisään vanhan kuvan!

Mähän oon ollu opettamassa Armia makulleen menoa mutta se on vähän jääny nyt, mutta tänään kokeilin taas. Eihän se vielä osaa käskystä mennä mutta on se edistyny. Ennen kun sanoin sille "maahan" kun se just oli menossa piehtaroimaan niin se aina nousi ylös, nyt se menee makaamaan vaikka sanon siinä vieressä "maahan". Kyllä se sen vielä oppii tänä kesänä;)

3 kommenttia:

 1. Kuinka oot opettanu Armin menemään polvilleen? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. opetin ensin kumartamaan yhdelle polvelle ja siitä sitten polvilleen:)
   yleensä tietää itse miten omalle ponille voi opettaa kun on siihen valmis!

   Poista
 2. Moi! Sulla on hieno blogi ja tosi kivan näköstä menoa sulla ja Armilla. Kiva löytää muitakin NH blogeja, kun Suomesta ei harrastajia kuitenkaan kovinpaljon löydy. Voisitko laittaa mulle säpöä osotteeseen annika.rontu@gmail.com olisi kiva jutella enemmänkin ja vaihdella kokemuksia:) Itse oon harrastellut ponini kanssa luonnollista hevostelua nyt reilun vuoden aktiivisemmin, tosin parellia en käytä, netistä toki jotain juttuja siitäkin katellut:>

  VastaaPoista