maanantai 11. kesäkuuta 2012

leikkimistä

Oltiin eilen kaverini kanssa kentällä, ratsastin vähän mutta leikittiin enimmäkseen!
Pistettiin pari estettä pystyyn ja lähetin sitten Armia kohti estettä, itse juoksin kyllä vieressä, ja se hyppäs sen. Oon kyllä yllättyny koska Armi vihaa hyppäämistä, yritin sitten lähettää sitä etäisyydellä mutta ei se sitä vielä tajunnu eli sitä me varmaan harjotellaan nyt vähän.
liitän kuva siitä miltä näytti vuos sitten:

 eli jouduttiin pitämään sitä narun päässä ja jahtaa sitä yli raipalla... on kyllä paljon mukavempaa kun voi vain lähetttää sitä yli, suosittelen että jos haluatte irtohypyttää niin lähettäkää mielummin kun raipalla jahtaaminen... samaa irtojuoksutuksessa:)


Ylhäällä kuva eilisen harjauksesta, Armi seisoo mielellään paikalla kun kyseessä on harjauksesta:)
Kokeilin ottaa kuvia puhelimalla niin että ei aina tarvis ottaa sitä kameraa mukaan... tällasia niistä nyt sitten tuli!

Tuossa kuva kun just tultiin kentälle ja laitoin portin kiinni, otin "suitset" pois ja rupesin laittaa niitä esteitä. Kokeilin että seisooko se paikallaan jos sanon sille että odota, tai mitä nyt sanoinkaan, ja yllätyin kun se seisoi ihan paikallaan koko sen ajan kun tein esteet:) Harjoteltiin taas aika paljon sideways puomin kanssa. Poispäin sekä minuun päin...
tarvitaan kyllä vielä hiomista minuun päin tulemisessa, tai mun pitäisi antaa selkeämmät avut sille:)
 Kotimatkalla, ja siinä myös kuva meidän suitsista! toimivat kyllä tosi hyvin, en vaihtaisi enää takaisin kuolaimiin tai meidän LG suitsiin... nämä antavat selkeämmät avut kun LG:t ja ovat paljon paljon mukavemmat kuin kuolaimet (:
En ole vielä koskaan laittanu kuvaa siitä kun olaan ajelemassa, ja löysin puhelimelta yhden ja ajattelin että lisään samalla sen tänne... Ajaessa käytän LGt, mutta vaihdan kyllä vielä naruriimuun kunhan ollaan harjotellu ohjas ajoa naruriimulla ensin!


Tänään oli sitten vuorossa maastolenkki, kaverini oli mukana taas:)
mentiin uutta reittiä niin Armi oli vähän jännittyny, mutta muuten meni tosi hyvin. Mentiin enimmäkseen käyntiä koska maasto oli todella epätasainen kun oltiin metsässä. Teki kyllä hyvää olla epätasaisessa maastossa kun sai työskennellä että mihin niitä jalkoja voi pistää!
Huomenna taitaa olla vapaa päivä, jos ei vähän leikitä laitumella(:

Mitäs piditte viikon tehtävästä??
Olisi kiva jos laittaisitte vähän kommentia!

1 kommentti: