perjantai 25. lokakuuta 2013

Vaihteeksi taas uusi satula!Me saatiin taas vaihteeks uusi satula tänään, toivon että tämä oli viimeinen vaihto. Minusta vain tuntui etten pystyny istumaan kunnolla lännesatulassa, muuten se oli oikein hyvä mutta Armin pomppivan ravin takia en pystyny ollenkaan istumaan harjoitusravissa. Se että satula oli joustorunkoinen ei auttanu asiaa ollenkaan. Päätin sitten palata takaisin "tuttuun" satulaan, nimittäin sensation ride satulaan (rungoton satula). Meillä oli parisen vuotta sitten samanlainen, enkä oikein vieläkään ymmärrä miksi se vaihdettiin. Sain vanhan satulan nopeasti myytyä ja löysin ruotsista sopivan käytetyn satulan todella hyvään hintaan.
Saatiin mukaan Grandeur padi joka oli niin hyvässä kunnossa, että ei varmaan ole käytetty montaa kertaa. En kuitenkaan käyttäny sitä sillä meillä ei ole satulaan sopivia "normaaleja" huopia. Ostin kuitenkin aiemmin syksyllä sensation padi Lahjalle, jonka käytän nyt Armilla. Lahjalla on siis myös sensation ride satula!
Alla hyvä video miten padi toimii:


Oltiin tänään n. 10km "juoksulenkillä", ravattiin suurimman osan lenkistä. Saatiin samalla Armille kunnon hikijäljet, hyvältä näytti. Vaikka satula näyttää olevan todella pitkä (47cm) niin taakse ei kuitenkaan tule painoa,  kosketuspinta on vain 42-43cm. 

Sensation ride 3G, 4G istuin
sensation ride pad

8 kommenttia:

 1. Hitsit tuo on hyvännäköinen satula! Harmi kun suomessa saatavuus niin huono :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja siinä on niin hyvä istua ja on hyväksytty kisoissakin! :D Itse ostin ruotsista, suomessa kun ei jälleenmyyjää ole!:/

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minusta se on hyvännäköinen rungottomaksi!! :)

   Poista
  2. Minustakin tuo on jopa enempi oikeen satulan näköinen ku mitä oon aiemmin kuvia nähnyt :). Paljon vakaamman oloinen, ei semmonen lötkö.

   Poista
 3. Oon ollu itekin tosi kiinnostunut tuosta sensation ride-satulasta. Missä kisoissa tuo on sallittu? Minua kiinnostaa tosi paljon tuon hikijäljet, jos joskus jaksat kuvata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietääkseni sitä voi käyttää ihan kaikissa kilpailuissa, tämä malli on sallittu koulu- ja issikka kilpailuissa. Sitten on olemassa estesatuloitakin, mutta en tiedä saako niitä käyttää! :)
   Eilen oli jo pimeetä kun palattiin että en saanu hikijäljistä kuvaa mutta yritän tänään ottaa!! :)

   Poista
  2. Meinasin juuri tulla kysymään, että onko tuo satula islanninhevosten kilpailuissa hyväksytty, mutta ilmeisesti on. :) Tiedän millaista rungotonta satulaa sitten joskus katsoo mahdolliselle omalle hevoselle. :) Munkin mielestä ihan hyvännäköinen satula ulkonäöltään!

   Poista