tiistai 21. tammikuuta 2014

Pikaisia kuulumisiaTuntuu ihan kuin kevät olisi tulossa, aurinko paistaa ja lämmittää. Varsinkin hevoset nauttivat, tiedossa on siis kohta karvanlähtö!
Päivätkin alkaa pikku hiljaa pidentyä, jospa sitä kohta ehtisi koulunkin jälkeen ottaa kuvia. Siksi täällä onkin ollut viimeaikoina melko hiljasta, en vaan ehdi ja jaksa koulupäivien jälkeen saada kuvia valosalla.

Olen kuitenkin aika hyvin ehtinyt olla Armin kanssa, vapaa päiviä sillä on nyt n. 1-3 viikossa. Enimmäkseen ollaan käyty maastossa mutta välillä ollaan myös käyty pellolla leikkimässä, varsinkin jos on jo pimeetä kun lähden ulos käydään vain pellolla.

Koska teitä lukijoita on nyt tasan 200 voisin tehdä erikoispostauksen tai ehkä jopa järjestää arvonnan! Mitä te haluatte? laittakaa ideoita!

12 kommenttia:

 1. molemmat :) Erikoispostauksia ja arvonta

  VastaaPoista
 2. Voitko linkata sen toisen postauksen (ei tuon suosituimman) jossa kerrot että mitä eläinkommunikoija kertoi Armista. Onko muuten imaista lähettää sähköpostia eläinkommunikoijalle? Kelle suomalaiselle eäinkommunikoijalle kysyit Armista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on ilmaista lähettää sähköposta! :)
   En ole tehny postausta siitä mitä se kertoi Armista, sillä sain sen ruotsiksi enkä jaksa käntää sitä :D Ja se oli siis ruotsalainen (Ruotsista) joka teki sen, mutta uskon että kaikki jotka ovat käyneet koulutuksen osaavat kyllä hommansa!

   Poista
  2. Sanoit (jossain postauksessa) että lähetit/lähetät myös suomalaiselle "eläintulkille". Olisi kiva tietää että kenelle? En jaksaisi kellekkään diibadaaba tyypille lähettää postia :D

   Poista
  3. Aaa... en koskaan "muistanu" lähettää mutta siinä postauksessa on linkki mistä olen ottanu tiedot ja hänelle olisin sitten lähettäny! :)

   Poista
 3. Voisitko tehä talli päivän (ja ehkä arvonnan?)

  VastaaPoista
 4. Minun päiväni videolla -postaus olisi kiva, ja myös tietty arvonta! :)

  VastaaPoista
 5. Mä kannatan myös sitä eläinkommunikoijapostausta :)

  VastaaPoista
 6. Minun päiväni videolla -postaus olisi kiva

  Toinen ääni tolle!

  VastaaPoista
 7. Mie toivoisin kuulumisia ja kokemuksia sen teijän uuden satulan tiimoilta, millainen on ollut ja millaiset jäljet jätää rankemmassa työssä :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tarkoitan sensation-satulaa. Olen itse ostamassa tai harkitsemassa samaista satulaa :). estemallia :). Lahjan ja Armin satuloiden esittely ois vastaus mun rukouksiin ;) kera tarkkojen hikijälkikuvien ;). Voisit myös videolla näyttää, esim kuinka paljon tuommoisessa satulassa jää sään päälle tilaa tai meneekö vaikka raippa selkärankatilasta läpi..? Voisit myös taitella satulaa niin että saa kuvan miten lötkö tai kankea se on :D?

   Poista