lauantai 29. maaliskuuta 2014

Kentällä + miten käy blogille?


Minulla on nyt koeviikko joten pääsen suht aikasin joka päivä, sen lisäksi minun ei tarvitse lukea hirveästi kokeisiin kun tässä jaksossa ei ollu mitään minulle tärkeitä aineita. 
Mentiin pari päivää sitten kentälle, oli niin lämmin ettei hevosetkaan olisi jaksanu tehdä mitään. Yritin saada Armiin vähän energiaa juoksemalla ja tekemällä "nopeita" käännöksiä, ja onnistuinkin siinä välillä paitsi että Armi lähti laukkaamaan koko kentää ympäri. Välillä Armi kiinnitti ihan kivasti huomiota minuun jollon kaikki sujui hyvin. Tehtiin vähän kaikenlaista, esim. cirkling gamea (niinkuin melkein aina nykyään) ja peruutuksia eri tavoin. Armi on muuten kehittyny tosi paljon yo-yo gamessa, sillä minun ei edes tarvitse paljon heiluttaa sormea niin se peruuttaa ninkuin allaolevasta kuvasta voi nähdä. Toinen teoria on se että minä osaan käyttää kehonkieltäni paremmin.


Minusta tuntuu nyt että tehdään kokoajan samoja juttuja, pitäisi keksiä jotain uutta. Minun aikani ei vaan oikein riitä, haluaisin katsoa plajon videoita ja muuta parelliin liittyvää mutta en vaan ehdi. Siksi olenkin paljon miettiny miten blogiin käy kun varsa syntyy ja minun pitää lukea kirjoituksiin, kaveritkin vievät enemmän aikaa mitä ennen. Joten voi olla että lopetan sen päivittämistä, yritän nyt kuitenkin vähän aikaa vielä. Olen kuitenkin iloinen että blogini on inspiroinu monia, ja että olen saanut ihmisiä löytämään Parellin!
Haluaisin mielelläni kuulla teidän mielipiteenne blogista yms.?

10 kommenttia:

 1. Mun mielestä olis tosi kiva, jos sä jatkaisit hiukan päivittelyä! Edes satunnaisesti :)

  VastaaPoista
 2. Kannattasin että et nyt ihan kokonaan lopeta blogin kirjoittamista vaan kirjoitat aina kun on aikaa, halua ja vaan kirjoittaminen tuntuu hyvältä. Itse tykkään lukea tätä blogia eikä minnuu ainaan haittaa vaikka postaukset venyy viikoilla/kuukausilla jos kumminkin joskus kertoo miten elämässä menee :)

  VastaaPoista
 3. Älä lopeta blogia ainakaan ihan kokonaan! :) kävisit vaikka vain välillä päivittämässä. Tämä on kuitenkin ainut löytämäni blogi, jossa parellista kerrotaan ihan kunnolla. Nykyään näitä wnb parelliblogeja on niin paljon, että toivottavasti tämä oikeasti asiaan keskittynyt pysyisi pystyssä! :)

  VastaaPoista
 4. Parempi pitkät postaustauot kuin blogin lopetus. Sinä oot ihan oikeesti edelläkävijä suomessa näissä parelli-asioissa ja teidän ihan arkipäivä on semmoista josta monet voi vaan haaveilla. En tiiä kuin Armin ja Violan joilla voi mennä ilman varusteita maastossa ja minusta se on ihan huippu-upea saavutus. On hienoa että näytätte, että siihenkin voi päästä. Kaikesta muusta puhumattakaan!

  VastaaPoista
 5. Mielelläni kuulisin edelleen kuulumisia, vaikka harvemmin. :)

  VastaaPoista
 6. älä vaan lopeta bloggaamista kokonaan!:( kirjoittele vaikka sitten harvemmin, sekä blogisi on yksi lempi blogeistani niin olisi ikävä jos lopettaisit bloggaamisen..

  VastaaPoista
 7. Sun blogia on ollut tosi mukava lukea! Jos vain jaksamista ja intoa riittää, niin täällä on ainakin yksi ahkera lukija odottamassa :) Vaikka hitaampikin postaustahti, mutta olisi mukava, jos jollain tapaa jaksaisit jatkaa!

  VastaaPoista
 8. Olisi kyllä mukava seurata blogia myös varsan syntymän jälkeen vaikka kirjoittelisitkin harvemmin! :)

  VastaaPoista
 9. Älä vaan lopeta. Kirjoita vaikka harvemmin, mutta lopettaminen on huono ajatus. Mä olen sun kautta löytänyt Parellin, enkä tiedä mitään sen parempaa. Mun herkkä ja säikky tamma on rohkea ja luottaa minuun ja se on yksin parelli leikkien ansiota. Ennen ei voitu lähteä maastoon ilman säikkymistä ja kaaosta, nyt sinne lähdetään hyvin iloisesti ja ilman kavereita. Ilman tätä blogia, en olisi koskaan päässyt tähän pisteeseen. Ja koko ajan opitaan lisää. Mulla olis monta ideaa mistä voisit tehdä postauksen ja yhtä monta kysymystä ;) Kiitos sulle :)

  VastaaPoista
 10. Täällä moni sen jo sanonutkin, oon samaa mieltä että kirjoitat kun ehdit. Otin itse myös blogin kirjoittamisesta paineita aiemmin, mistä ja miten usein mun pitäisi pystyä kirjoittamaan. Ei se loppujen lopuksi ole hyväksi kellekään. Nykyään kirjoitan silloin kun haluan ja siitä mistä haluan. Suosittelen samaa taktiikkaa. Kyllä me lukijat täällä osataan olla, vaikket pitkään aikaan kirjoittaisikaan, ja tullaan iloisesti taas lukemaan, kun sitten lopulta kirjoitat. :)

  VastaaPoista