lauantai 15. maaliskuuta 2014

Lastausta + viime viikon touhuilut

Luulin jo että kevät olisi tullu, mutta talvi tulikin takaisin. Tarha oli just ehtiny vähän kuivua ja tiet oli hyvässä kunnossa, mutta se ei kestäny kauaa. Toivon vaan että lumet sulaa nopeasti taas pois.

Tänään oli taas vuorossa lastausta, joka toisaalta meni hyvin mutta toisaalta taas ei. Armi meni tosi hyvin koppiin mutta kun päästin sen vapaaksi kaikki muu paitsi koppi kiinnosti, oikeastaan ainoat asiat jotka kiinnosti oli ruoka ja juokseminen. Armi on ollu aika vähällä liikutuksella tällä viikolla, en vaan ole ehtiny joten ylimääräistä energiaa löyty vaikka muille jakaa. Joten aina kun yritin lastata, se lähti laukassa pellolle, söi vähän ja tuli laukassa takaisin. Lopetettiin sitten yhden onnistuneen lastauksen jälkeen.


Viime viikonloppuna kun käytiin kentällä, Armi laukkasi ensimmäistä kertaa ikinä cirkling gamessa vapaana useampaa kierrosta! Ollaan harjoiteltu tätä niin kauan ja nyt se vihdoin onnistu.
Kokeilin uudestaan tiistaina kun oltiin kentällä, ja Armi laukkasi taas molempiin suuntiin useapmaa kierrosta. Vaikka tämä ei tietenkään onnistu joka kerta, se on minulle iso saavutus. Täytyy siis vielä harjoitella laukan ylläpitämistä, uskon sen tulevan ajanmyötä niinhän se ravikin tuli.

Cirkling gamen lisäksi ratsastin kentällä tiistaina. Olen tainnu ratsastaa kentällä Armilla viimeks syksyllä!? Joten nyt oli korkea aika ratsastaa. Hypättiin pari estettä ja harjoiteltiin laukan vaihtoja, ja olen hyvin ylpeä Armista. En ehkä siitä että se hyppää esteen yli tai osaa tehdä laukanvaihtoja vaan siksi että se yrittää parhaansa ja sen takia ollaan päästy näin pitkälle yhdessä. Armi on tärkein opettajani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti