maanantai 17. maaliskuuta 2014

Pellolla


Tänään oli ihanan aurinkoinen sää, joten mentiin pellolle leikkimään. Alussa oli tarkoitus leikkiä vapaana mutta muistin sitten ettei olla pitkään aikaan leikitty kunnolla köydellä joten suunnitelmat muuttui.
Leikittiin alussa pitkään friendly gamea, vaikka Armi nautti enimmäkseen vain auringosta. Koska Armi aina kääntyy ja on lähdössä ympyrälle kun pyydän sen peruuttamaan, harjoteltiin että välillä mennään ympyrälle ja välillä pitää tulla luokse. Pari kertaa tehtiin ja Armi rupesi peruuttamaan suoraan taaksepäin. Tehtiin ympyrällä siirtymisiä ja suunnanvaihtoja, Armi sai keskittyä minuun oikein kunnolla että tiesi mitä piti tehdä. Siinä välissä leikittiin aina välillä sideways gamea, sitä tehdään aina aika paljon kun Armi aina itse tarjoo sitä.
 

3 kommenttia:

 1. Ihana postaus jälleen kerran!

  VastaaPoista
 2. Olen aivan koukussa blogiisi, on ihanaa nähdä noin taitavaa hevosenkäsittelyä ja luottamusta! Armi on älyttömän söpö kaveri ja teidän touhuja on aina ihana seurata :) Laitoin sulle muuten sähköpostia.

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi ja postaus!;)♥ Kiva että löytyi tämmöinen "maastakäsittely"-blogi, kun useimmissa valmentaudutaan tai käydään vaan harrastetallilla ratsimassa kerran tai kaksi viikossa (itse käyn;D). Siis älyttömän IHANA blogi, liityin, liitytkö mun blogiin?:)

  monenlaisiaystavia.blogspot.fi

  VastaaPoista