sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Isolle laitumelle

Hevoset pääsivät eilen ilalla isolle laitumelle. Armi päästeli laukassa pari kierrosta laitumen ympäri, se oli kyllä niin ilonen.
Ollaan jo pari päivää sitten käyty laittamassa laidun pihatto (vanha lantala) kuntoon. Siellä oli aika paljon vettä, valuu yhdestä kulmasta vähän vettä. Mutta saatiin kaikki pois ja lisättiin turvetta. Tolpat ja nauhat laitettii vasta eilen ilalla sen jälkeen että oltiin kasattu kaikki pilaan menyttä heinää sivuun. Ja just ku oltiin valmiita niin rupes satamaan, mutta haettiin hevoset ja käveltiin laitumelle, sinne on n.600m.
Sain kuitenkin vähän kuvia kun ei kuitenkaan satanu ihan kaatamalla. Kuvat eivät kuitenkaan ole parhaasta päästä!


Tänään mentiin ensimmäistä kerta pelkällä kaulanarulla maastoon, Armi toimi kyllä tosi hyvin. Nyt pitää vaan odottaa että se oppii kuuntelemaan vain painoapuja että voidaan sit joskus mennä ilman kaulanaruakin!
Muistan kun menin ensimmäistä kertaa naruriimulla, ei kyllä oltu vielä valmiita siihen mutta... Armi meni ihan hyvin alussa niin ajattelin että otan vähän laukkaa, noo sehän laukkas kotiin saakka, että kannattaa kyllä opettaa ennenkun lähtee mihinkään:)

3 kommenttia:

 1. Voi miten söpöjä kuvia :3 ihana kun se on noin massava tammaks! tosi kivasti lihasta, eikä mikään luuviulu :p ps, otatko tuon kommenttivarmistuksen pois, ärsyttää aina kirjotella kui pitää kirjotella noita kirjaimia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itekin tykkään ku se on vähän massivisempi:) ja jos vertaa kuvaan kun se tuli niin siitä on tullu tosi massava.
   Ens kesänä astutetaan ehkä, piti jo tänä kesänä mutta näyttää siltä että venyy ensi vudeksi! http://www.zelle.fi/piccolo_eng.htm <-- tuossa ori josta haaveilen(:

   Poista
  2. niin ja mistä ton kommenttivarmistuksen ottaa pois?
   yritin ettiä siitä ->asetukset-> tekstit ja kommentit... mutten löytäny!:)

   Poista