sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Leikkiä Armin ja Lahjan kanssa!


Minulla oli tänään suunnitelmissa jotain uutta, mitä en ennen ole kokeillu. Kokeilin nimittäin leikkiä molemien kanssa samaan aikaan. Mielestäni se meni ihan hyvin ensimmäiseksi kerraksi, mutta hankalaa oli. Ensinnäkin Armi ja Lahja on ihan eri tasoisia, Armi ymmärtää ja reagoi paljon nopeammin joten Armi oli jo peruuttanu niin paljon kuin voi ennenkuin Lahja edes aloitti. Lahja reagoi kyllä muutaman toiston jälkeen yhtä nopeasti kuin Armi. 
Päästin lopuksi Armin vapaaksi, niinkuin olin jo todennu alussa Armi ei voinu ymmärtää miksi Lahjakin oli meidän mukana. Se näkyi hyvin sen silmistä, ja jos minulla ei ollu kaikki huomio Armissa niin sitä ei kiinnostanu. Hetken päästä Armi tuli kuitenkin hyvin mukaan, jolloin tehtiin cirkling gamea ravissa sekä stick to me.
Ennenkuin lähdettiin kotiinpäin kävin pikaisesti Armin selässä. Laukattiin vähän aikaa ympyrää molempiin suuntiin, ja lopetettiin.
4 kommenttia:

 1. Teidän menoa on aina kiva katsoa! Sun blogi on kans ihan paras!

  VastaaPoista
 2. Hei mistä sä olitkaan tilannut nämä naruriimut ja köydet? Oletko tekemässä tilausta lähiakoina, etkös saanut jotain alennusta? :) Tai tiedätkö saako suomesta mistään oikeasti laadukkaita köysiä, siis riittävän pitkä ja painava..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tilannu parellilta, saan sieltä jäsenhinnalla!:) mielestäni sieltä saa hyvänlaatuisia ja suht halpoja naruriimuja ja köysiä... ainoa miinus on että postikulut on 25 €. Siksi odotan aina siihen asti että minulla on tarpeeksi paljon asioita listalla, tai että joku tilaa kanssani tai jos on postikuluitta :)

   Poista