keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Tottelevainen poni!?


Nyt on koeviikko ohi, ja toivotaan että jäisi enemmän aikaa Armille.
Tänään olin kuitenkin vapaa, joten aikaa on ollu tehdä mitä vain. Ainakin tuntu siltä aamulla, mutta yhtäkkiä kello olikin viisi. Koko päivän olen viettäny ulkona, hauskassa seurassa.

Ystäväni tuli kuvaamaan minua ja Armia joten kuvia oli paljon, vaikeeta oli valita mitkä laitan blogiin.
Harjoteltiin ylläpitämään pyydettyä askellajia, jos Armi sirtyi laukasta raviin tehtiin suunnanvaihdos -eli niin kauan kuin Armi tekee mitä pyydän en laita siihen mitään painetta, jos se vaihtaa askellajia laitan painetta. Ollaan harjoteltu tätä aika ahkerasti viimeaikoina joten nykyään Armi ylläpitää "vaadittua" askellajia.
Ettei siitä tulisi niin tylsää, lisäsin siirtymisiä aina välillä. Laukka-ravi-seis-käynti-ravi...


Ohjas ajoin Armia toista kertaa tänään, siihen nähden meni oikein hyvin. Armi käntyy aika hyvin jo mutta tavoite olsi kyllä saada se kääntymään nopeammin ja pienimmillä avuilla.
Lopuksi päästin Armia vapaaksi, tarkoitus oli tehdä vielä jotain. Armi oli kuitenkin eri mieltä ja juoksi syömään, yllätyin todella ettei juossut kotiin. Pian se olikin vielä kauempana, ja kun olin menossa hakemaan sitä se vaihtoi paikkaa. Lopuksi Armi juoksi ympäri peltoa, no sellanen päivä tänään. Ainakin sai liikuntaa, minä että Armi! 

 

2 kommenttia:

  1. Ihana poni sulla, varsinki tossa vikassa kuvassa se näyttää niin fiksulta!! (omistajaansa tullu taaskin). Missä ne kuvat ku sä saat vähän liikuntaa...?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai mitkä kuvat!? emmä vaan huomannu mitää sellasia kuvia ;)

      Poista