keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Uudet popot


Armi on ollu melekin koko ikänsä kengättä, ainoastaan silloin kun se uli meille sille laitettiin rautakengät päälle. Meidän ylläpito suokkiruuna tiputti kuitenkin kahden viikon välein kenkiä, tultiin sitten siihen tulokseen että on parempi poistaa kengät molemmilta. 
Rauta kengät poisesttiin syksyllä -09 ja silloin Armi sai ensimmäiset Simple bootsit. Toiset bootsit ostettiin syksyllä -11, ja näillä kahdella Armi on pärjänny tähän asti. Ylläolevat kuvat ovat uudemmat bootsit, eivät mitenkään hyväkuntoiset mutta kelpaa vara bootseiksi. Tarrat toimivat vielä hyvin, ainoat kuluneet kohdat ovat pohjat ja nahka. Ylläolevat kuvat ovat otettuja Armin ensimmäisistä bootseista, jotka ovat nyt olleet käytössä 4 vuotta. Ensin käytin näitä etujaloissa mutta kun saatiin toiset käytin näitä takajaloissa. Todella hyvin ovat kestäneet, mutta nyt tarrat eivät enää toimi, "varpaat" tulevat kohta läpi ja kaikki muukin on vähitellen menny rikki. Seuraava pysäkki taitaa olla roskis.

Tänään saapuivat sitten meidän upouudet kengät, Cavallo sport. Sport bootsit ovat vähän kapeammat ja kevyeemmät joten ajattelin että sopisi meille paremmin kuin simplet, ainoa huono puoli on että pohja on vähän ohueempi joten kuluvat nopeammin.
Kokeilin ne tänään nopeasti ja sopivat täydellisesti, vaikka nyt Armin kaviot pitäisi raspata niin pitää sitten raspauksen jälkeen kokeilla uudestaan. Lisätään vain säärystimet niin sopivat varmasti.


Olen koko viikon ollu kipeä joten Armi on viettäny vähän lomaa, toivon että olen huomenna sellaisessa kunnossa että voidaan tehdä jotain hauskaa. 

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus :)!

  VastaaPoista
 2. millon sää aina käytät armille noita? talvella vaan vai sillon tällön? :) ja mitä eroo on noissa ja sitte sellasissa nastallisissa, ett kummat on niinku paremmat? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän bootseja yleensä vain kesäisin maastolenkeillä, ettei kaviot kuluisi liian paljon. Jos käyttää bootseja talvella niihn voi lisätä nastat tai hokit, meillä Armi pärjää hyvin tiellä ilman mitään joten niitä ei tarvita. Suokillamme on kuitekin talvisinkn bootseja, nastalliset, muuten ei pysy pystyssä jos on vähänkään liukasta! :)
   Eli nastalliset on paremmat talvella ja ilman nastoja kulkee paremmin kesällä!

   Poista
 3. ja mimmoset ne säärystimet on? voisiks joskus ottaa noista kuvan armin jaloissa? :) kiva postaus tää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://kengattomathevoset.fi/tuotteet.html?id=20/308 tuolta voit katsoa
   voin ottaa kuvan seuraavalla kerralla kun niitä käytetään! :)

   Poista