torstai 5. syyskuuta 2013

Pyöröaitaus


Vihdoin viikon sairastelun jälkeen olen sellaisessa kunnossa että pääsen leikkimään Armin kanssa. Viikonlopulle onkin paljon suunnitelmia, peltorallia, metsässä köpöttelyä ja pyöröaitauksessa leikkimistä.

Eilen kun luulin olevani kunnossa rakensin pyöröaitauksen, kävin kolmesti sisällä lepäämässä ennenkuin se oli valmis. Tänään kokeilin sitä ensimmäistä kertaa, ja pystyssä se ainakin pysyi. 
Kun nyt vihdoin sain pyöröaitauksen päästiin harjoittelemaan suunnan vaihdoksia, haasteellinen pala meille. Tai oikeastaan minulle, en oikein tiedä millaiset avut minun pitäisi antaa Armille joten Armi ei oikein tiedä mitä pitää tehdä. Kun peruutan se tulee mutta kun näytän uutta suuntaa se jatkaa samaa mitä se ennenkin meni. Kesti kauan ennenkuin nyt vihdoin löysin meille sopivan avun, porkkanakeppi Armin sillähetkellä olevaan menosuuntaan - peruutus - ja Armi on vaihtanu suuntaa. Ei se loppujen lopuksi ollutkaan niin vaikeaa, nyt voidaan hyvällä mielellä kehittää sitä vielä paremmaksi.

Muuta ei tehtykkään tänään, keskityimme ainoastaan minun ongelmaan ja ratkaistiin se. Armi on kyllä niin huippu joka oikeasti vaatii minulta selvät avut kaikkeen, siitä huolimatta yrittää kuitenkin auttaa ja keksiä mitä sen oikeasti pitäisi tehdä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti