sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Pullea poni!
Leikittiin tänään sänkkärillä, ja sateiden vuoksi voi olla että se oli viimeinen kerta. Pohja oli nyt jo pehmeä eikä me haluta jättää syviä kavion jälkiä snne vaikka oma pelto onkin.
Harjoteltiin sideways gamea käynnissä ja ravissa. Käynnissä sujui hyvin, niin kuin aina, mutta ravissa ei sitten sujunu yhtä hyvin. Sideways ravissa on ollu meille haasteellinen, nyt vasta kevään ja kesän aikana on alkanu sujumaan vähän paremmin. Minä en yhtään tienny miten sitä pitäisi opettaa, tai tiesin miten ne parellissa sanoo että kannattaa opettaa, mutta se ei toimunu meillä. 
Tämän lisäksi tehtiin suunnanvaihtoja ja siirtymisiä cirkling gamessa. Suunnanvaihdot alkavat vihdoin pikku hiljaa sujumaan, ja siitä asti että me molemmat vähän aikaa sitten tajuttiin mitä pitää tehdä, olemme edenneet paljon. Siirtymiset ovat tuttuja molemmille ja sujuvat hyvin.Minusta tuntuu että tehdään kokoajan vain samoja juttuja, vaikka niissä on vielä hiomista haluan aloittaa jotain uutta. Olen miettiny paljon että mitä se voisi olla,  voitais aloittaa "ohjasajoa" tai sitten finesse. Pitää vähän lueskella ja ettiä uutta inspiroivaa materiaalia, tuntuu tällä hetkellä että se olisi loppu. Kerron sitten tarkemmin mitä mietin ja mitä uutta aloitetaan!

Armi on tällä hetkellä aika pullea, siksi olisi laihdutuskuurin aika. Se oli niin sopivan laiha keväällä mutta heti kun pääsivät laitumelle Armi lihos. Tämänkin takia tarvitsen jotain uutta tekemistä, sillä minä eikä Armi jaksa tehdä sitä samaa niin kauan että se laihduttaisi sitä. Katostaan miten käy.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti