maanantai 9. syyskuuta 2013

Lahjalla...Menin tänään Lahjalla sänkipellolla, Armin lännensatulalla. Satula sopii tosihyvin myös Lahjalle, vaikka näyttää ehkä vähän pieneltä mutta se ei käyttöä haittaa. Koska Armin satula sopii Lahjalle, Lahjan satula sopii Armille, aika kätevää. Tämä ei edes olisi mahdollista jos meillä olisi runkosatuloita mutta meidän jousto- ja rungoton satula sattui sopimaan molemmille. Armilla on joustorunkoinen (startrekk western shorty) ja Lahjalla rungoton (Sensation ride hybrid). 

Tehtiin Lahjan kanssa taivutuksia, ja ne meni todella hyvin pelkällä naruriimulla. Välillä Lahja jopa haki "koulumuotoa", taitaa tulla automaattisesti kun tehtiin samaa mitä ollaan kuolaimillakin harjoteltu. Tehtiin myös vähän väistöjä, pohkeenväistöä, takaosa ulos ja sisälle voltilla. Lopuksi otettiin vielä pari vauhdikasta laukkapätkää, ihanaa!

Otin videon Lahjan satuloinnista, niin näette miten satuloin Lahjaa. Pahoittelen likaisia vaatteitani, mutta satulatta ratsastamisen jälkeen housut ovat aina kamalan likaisia!
Olen ennen tehny samanlaisen videon Armistakin, jonka löydätte täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti