tiistai 17. syyskuuta 2013

Koppiin menemistä II


Käytiin lauantaina hakemassa vanhaa traileria, katsastamaton ja muutenkin aika "huonossa" kunnossa. Toisaalta se on vuosimallia -82,  siihen nähden ihan okei ja ulkoapäin se onkin ihan siisti. Ostettiin se kuitenkin vain harjoittelua varten, ja siihen se sopii mainiosti. Nyt saan treenattua koppiin menemistä kunnolla, ja jos joskus tulee tilanne että pitää viedä hevoset jonnekkin niin kulkevat suoraan koppiin. 

Eilen oli Armin toinen kunnollinen koppiin menemis harjottelu, viime kerta oli talvella kun lainattiin tutuilta traileria viikonlopuksi. Silloin tehtiin paljon harjoituksia trailerin ulkopuolella, vain trailerin koskemista tai rampille menoa. Lopuksi se meni oikein nätisti sisään, ei kuitekaan ihan vapaaehtoisesti.
Minulla ei ollu mitään vaatimuksia tänään kun aloitettiin, halusin uudestaan tehdä pohjatyöt kunnolla. Oltiin hetki rampilla, Armi sai rapsutuksia ja lepoa. Armi oli kuitenkin todella kiinnostunu mitä sieltä sisältä löytyy, joten pienen paineen avulla Armi käveli sisää. Yllätyin todella, piti kokeilla uudestaan ja Armi toisti saman. Tehtiin sitten muutamia toistoja ja lopetettiin siihen, molemmille jäi hyvä mieli ja Armi olisi jopa halunnu jatkaa.

3 kommenttia:

 1. Teidän yhteistyö on kyllä mukavaa katseltavaa. :) ja miten osaatkaan valita videoihisi nämä musiikit.

  VastaaPoista
 2. Kuulin parellista ensikerran tyttöset kuin tähtöset-blogissa ja lyhyen tutkinnan jälkeen tulin tulokseen #njäääh.. ei tätä.." Nyt kuitenkin eksyin sivuillesi uudestaan ja tajusin että tämähän on juuri sitä mitä haen! Haluaisin että ponini kunnioittaisi minua ja tekisi mielellään töitä minulle.

  Ponini on alkujaan ongelmahevonen, ja kyllähän se näkyy vieläkin joissain asioissa. Lobo on vanha ja ei oikestaan välitä kenestäkään. Olen pitkään miettinyt miten saisin suhdetta parannettua. Haaveena olis joskus päästä menemään kokonaan ilman varusteita. Onhan se nytkin jokseenkin mahdollista, mutta loppujen lopuksi poni ei välitä minusta pätkääkään, jos se päättää lähteä pois kentältä sitä ei oikestaan kiinnosta yhtään minun milipiteeni. Haluaisin että se haluaisi tehdä oikesti töitä minulle eikä vain miettisi keinoa kuinka voisi lintsata.

  Jotenkin kun teidän menoa katsoo se on juuri sitä mitä haluan. Haluaisin että voisin olla sille ihminen johon luottaa ja jonka kanssa olisi mukavaa. En vain oikein tiedä mistä aloittaa... Ja jotenkin kuitenkin minusta tuntuu että en saa ponin mieltä kääntymään millään. Onha se ollut tuollainen jo monia vuosia. Olen lukenut nuo parellin 7 leikkiä, mutta en silti oikei tiedä mitä tehdä.

  Osaisitko auttaa jotenkin? Varmaankin sähköpostiin parhaiten? tuittu.laine@gmail.com

  VastaaPoista