perjantai 9. elokuuta 2013

Freestyle


Ratsastin tänään kentällä ilman mitään varusteita, käytin pelkästään kehonkieltä. Armi meni todella hyvin, käännökset ei ehkä vielä ole niin "jyrkkiä" mutta eiköhän ne vielä parane. Itse en vieläkään ymmärrä että tämä on todellisuutta, tämä on niin kauan ollu unelma etten voi uskoa että tämä todallekin tapahtuu minulle. Kovasti ollaan tehty töitä, usein olen meinannu luovuttaa mutta näin pitkälle ollaan kuitenkin päästy.
Aloitettiin melkein tasan vuosi sitten opettelemaan kaulanarulla ratsastamista, ensin maastakäsi sitten selästäkäsin. Pikku hiljaa Armi alkoi ymmärtämään istuntaa paremmin enkä tarvinnu käyttää kaulanarua/porkkanakeppiä jokaisessa käännöksessä. Ja jos ajattelee että Armilla ei olla ennen ratsastettu paljon istunnalla, niin vuosi on lyhyt aika.


Tiistaina meidän piti kuvata meidän liberty taso, mutta silloin oli aivan älyttömän hiostava ilma että jätettiin se väliin. Siirrettiin se sitten huomiseks, ja toivotaan että onnistuu. Koikeilin tänään pari harjotusta kentällä ennenkuin lopetettiin ja ne sujuivat hyvin.

Onko teillä mitään toive postauksia? joku mielipidepostaus (mikä?)? videopostaus?...keksikää jotain!

10 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän kaunista tuo teidän ratsastus. :) En voi muuta sanoa. Sulla täytyy olla ihan mieletön kehonhallinta, että pystyt noin pienesti kertomaan Armille, mitä siltä nyt haluat ja se myöskin vastaa noin nopeasti pyyntöihin - mikä tärkeintä, oikein. Mulla on vielä pitkä matka kuljettavana, mutta ehkä joku päivä, oikean hevosen löydyttyä, omakin ratsastus näyttää tuolta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! tasapainoni on kyllä parantunu hirveästi siitä kun Armi meille tuli, silloin pysyin max 10 raviaskelta selässä... Armilla on ihan hirveän pompottava ravi :D

   Poista
 2. Sulla on tosi kiva blogi ja hienosti meette ilman varusteita! Liityin lukijaks :)

  http://tiiajamaistro.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihan huippua tuo teidän meno! :) ehkä sitten joskus tuon omankin tamman kanssa ainakin kaulanarujuttuja pääsisi vääntämään:)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä menoa! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköistä :) munkin unelma on ratsastaa noin <3
  Voisitko tehdä jotain postausta miten voisi aloittaa oman hevosen kanssa parellijutut ja muuta maastakäsittely juttua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Voisin ainakin yrittää tehdä sellanen postaus:)

   Poista