maanantai 19. elokuuta 2013

Rento päivä

Tästä päivästä eteenpäin leikitään useammin online, jotta pääsisin viimeisen osan läpi, sitten koko level 3 on suoritettua. Viimeinen osa on online, täytyy vain kysyä että tarvitseeko traileria sen suorittamiseen. Jos tarvii niin se jää luultavasti väliin, meillä kun ei traileria ole ja jos vuokraa niin ei millään parissa päivässä ehdittäis treenata että se sujuu hyvin. Toivotaan ettei sitä tarvitse käyttää!

Tänään tehtiin kuitenkin enimmäkseen yoyo gamea, meidän 13.7m köysi joten tavoite oli saada Armi peruuttamaan koko sen matkan. Armi peruuttaa aina hyvin alussa mutta kun meidän välissä on pitemp etäisyys joudun käyttämään aika isoa painetta. Tämä oli myös hyvä harjoitus luoksetuloa ajatellen, sillä useammiten lähetän Armia ympyrälle enkä luokse peruutuksen jälkeen joten Armi yllätty vähän. Täytyy van muistaa tehdä sitä useammin, ja vaihdella että välillä lähettää ympyrälle javälillä pyytää luokse.

Jatkettiin yoyo-gamen leikkimistä ympyrällä, ehtiin siis siirtymisiä. Käynnistä raviin, ravista pysähdys ja pysähdyksestä laukkaa jne.
Koska Armi oli niin taitava, lopetettiin siihen ja jäin sitten vielä rapsuttelemaan ja huilimaan Armin kanssa n. 10 minuuttia. 
Sain pari n. pari viikkoa sitten viestin sähköpostiini jos haluan liittyä sivustoon missä julkaistaan monen blogin postaukset. Pienen mietinnän jälkeen suostuin, tänään julkaistiin sivua julkisesti niin nyt minun kirjoituksia voi seurata sieltäkin. http://heppainfo.fi/etusivu/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti