sunnuntai 4. elokuuta 2013

Aina kaikki ei onnistu!
Leikittiin tänään taas laitumella, vaikka ensin olikin tarkoitus lähteä ihan kentälle mutta ei jaksettukkaan sinne asti mennä. Halusin harjotella meidän "ohjelmaa" level 3 kuvauksia varten, kaikki ei kuitenkaan menny suunitelmien mukaan. Armilla oli sellanen päivä että se oli vähän minun kanssa ja vähän hevoskavereitten kanssa, joten harjottelusta ei tullu paljon mitään. Yritin keksiä keinon että minun kanssa olisi hauskempaa, en kuitenkaan onnistunu siinä.
Nousin sitten selkään ja tein vähän kiemuroita selästäkäsin, se meni mielestäni tosi hyvin. Ollaan edetty selästäkäsin hurjasti viimeaikoina, ohjaukseen en tarvitse muuta kuin istuntaa, mahtavaa! Koska kaikki meni niin hyvin lopetin siihen, vaikkei ehditty tehdä juuri mitään mutta tärkeintä on että molemmille jäi hyvä mieli. Huomasi ainakin Armista että se oli tyytyväinen, sillä se seurasi minua pitkään vielä sen jälkeen että oltiin lopetettu leikit.


Jos kaikki menee suunitelmien mukaan kuvataan meidän level 3 liberty osuus tiistaina, jos se ei vielä silloin onnistu ehditään vielä kuvata ensi viikonloppuna. Minullahan on "ohjelma" valmiina sillä ollaan jo keväällä yritetty kuvata mutta aina jokin asia menee pieleen, tai jos kaikki on menny hyvin niin video on ollu sumee. Toivotaan siis että kaikki onnistuu ja saadaan vihdoin lähetettyä se video!

4 kommenttia:

  1. hienosti meette! oot kyllä tosi hyin kouluttanu ton ponis :o! :))

    VastaaPoista
  2. aivan ihana poni, aivan ihana blogi ja aivan ihania kuvia! :) Sait uuden lukijan! Munki blogia saa käydä tsekkaamassa: http://maailmakamerassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista