tiistai 4. helmikuuta 2014

Lahjan tiineys 6kk ja 9 päivää (193vrk)


 Lahja on nyt ollu tiineenä vähän yli 6kk, ja nyt huomaa että mahakin on kasvanu vähän. Eikä Lahjan luonnekkaan ole yhtä epätasainen kuin viimeksi kun tänne kirjoitin, eli puoli kuukautta sitten. On se vielä välillä vähän kiukkunen mutta tuntuu että se jopa välillä haluaa vähän läheisyyttä ja rapsutuksia.
En oikein tiedä olenko tuntenut varsan potkuja, sillä en ole varma onko se potkuja vai onko se vain Lahjan maha joka liikkuu... no eiköhän potkut kohta voimistu, niin tietää varmasti oliko se potku vai Lahjan maha.


Nyt tuntuu siltä että kaikki alkaa hyväksymään sen että Siina liittyi laumaan, tietenkin ne vielä vähän pomottavat sitä mutta voivat välillä jopa syödä vähän aikaa samasta heinäverkosta tai kuusenoksasta, pihattoon se saa mennä ja voi olla siellä yhdessä Lahjan tai Armin kanssa. 


Käytiin tänään Lahjan kanssa näyttämässä Minkalle ja Siinalle pienen maastolenkin ja kentän. Vaikka tiesin että ulkona on plussakelit, ja koska oon tottunu laittamaan monta kerrosta vaatteita päälle, laitoin aivan liian paljon vaatteita. Tunsin melkein heti että tulee kuuma.
Hevosillakin oli varmasti kuuma, niillä kun on turkkia että kestäisivät kovatkin pakkaset. Ja nyt yhtäkkiä onkin näin lämmin, toivotaan että pitävät sen turkin vielä vähän aikaa jos pakkaset tulee takaisin!


7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja ihana blogi! Tekstisi on todella mukavaa luettavaa! :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten mahtavaa, kun Siina on muuttanut teille asustelemaan! Olen Minkan blogista seuraillut heidän yhteistä elämää. :) Ja hienosti on Lahjakin lähtenyt pyöristymään. En malta odottaa, että pian pääseen seuraamaan varsan elämää. Toivottavasti kaikki menee hyvin loppuun asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siina on kyllä ihana tyttö! :)
   Näin on, toivotaan että kaikki menee hyvin ja että maailmaan tulee terve varsa :)

   Poista
 3. Ihana blogi sinulla! Mistä olet löytänyt noin ihanan värisen naruriimun Lahjalle? Olen itse etsinyt eri nettikaupoista violettia, mutta en ole vielä löytänyt sopivaa. Paitsi ulkomailta, mutta postikulut ovat melkein kalliimmat kuin ostos itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!
   Lahjan naruriimu on ostettu Parellilta :)

   Poista
  2. Okei :) Siellä olikin ihania värejä...

   Poista