sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kentällä "juoksuttamassa"Mentiin tänään kentälle, tarkoituksena saada Siina ja Armi juoksemaan. Molemmat taisi kuitenkin olla vähän laiskalla päällä, sillä ei ne kovin meielellään juossu. Rakennettiin sitten pieni este jos ne olisi innostunu siitä, mutta Armista ei ainakaan löytyny mitään ylimääräistä energiaa.
Lähetin Armia esteen yli aika montakin kertaa, ei saatu kertaakaan kunnon hyppyä. Mutta meni se kuitenkin esteen yli, eli periaatteessa se teki mitä siltä pyysin. Lopuksi leikittiin vielä vähän cirkling gamea, jännitin vähän että pysyyköhän se luonani vaikka Siina on siellä, turhaan jännitin sillä hyvin se pysyi luonani.

2 kommenttia:

 1. Moi,
  Olisi sulle pari kysymystä. :)
  Mitä sä syötät sun hevosille? Oletko yrttejä kokeillut? Meinasin omalle kokeilla, mutta ei ole kokemuksia yrteistä aikaisemmin. Mistä olet tilannut nuo vihreät heinäverkot? Onko ne kestäviä?
  ps. Sun blogi on ihana, seuraan sitä usein ja käytän parellin oppeja oman hevosen kanssa myös. Täältä saa hyvin vinkkejä, kiitos siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syötetään heinän lisäksi greenlinea ja minesyliä, vitoslyliä ja chia siemeniä. Armi söi myös tammikuuhun saakka kuivattuja nokkosia ja ruusunmarjoja, joita olin kesällä poiminu. Ruuan määrää ollan laskettu hopoti-laskimella!
   Annettiin viimekesänä puhdistus kuurin yrteillä, en sitten tiedä toimiko se. Yksi hevonen meillä syö kuitenkin yrttejä ja se voi oikein hyvin joten kyllä ne toimii. Onhan se luonnollisempi vaihtoehto joten siitä vain kokeilemaan, kyllähän sen nopeasti huomaa jos se ei toimi omalla hevosella :)

   Poista