keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Lahjan tiineys 7kk + pallolla leikkimistä [video]


Nyt on menny 7kk Lahjan tiineydestä, eli 4kk on jäljellä. Maha on kasvanu jonkun verran viime kuusta, muttei hirveän paljon. Mutta nyt kun varsa alkaa kasvamaan nopeammin niin eiköhän se mahakin ala kasvamaan.
Sunnuntaina tunsin ensimmäiset potkut, ihanaa! Olen niin odottanu sitä hetkeä että varsa alkaa potkimaan. Varsinkin liikutuksen jälkeen se potkii todella paljon, mutta Lahjan syödessä tai levätessä se on aika rauhallinen.


Leikittiin tänään Lahjan kanssa pallolla, viimekerta taisi olla kesällä. Lahja pelkäsi ennen palloa, joten en tienny miten se reagoisi tänään. Pallo ei kuitenkaan ollu yhtään pelottava enää, sain koskettaa Lahjaa pallolla joka paikasta ja jopa heittää sitä pepun päälle. Lopuksi pyysin sitä vielä potkimaan palloa ja se meni suht hyvin, Lahja alkaa varmaan tajuamaan mitä siltä haluan sillä ennen se osas kyllä potkia jos pallo tuli eteen mutta jos pallo meni sivulle Lahja jatkoi matkaa eteenpäin.
Leikittiin myös vähän muitakin leikkejä kun ei niitä nyt pitkään aikaan olla keretty tehdä!7 kommenttia:

  1. Oi vitsi, toi näytti kivalta :D pitäisköhän ottaa itekin toi jumppapallo mukaan joku kerta, Siina saa kyllä varmaan hepulin! :D

    VastaaPoista
  2. Tykkään eniten Lahja postauksista. Jotenkin vaan viisaan ja sympaattisen näköinen hevonen :)

    VastaaPoista
  3. Olet taitava hevosenkouluttaja :)

    VastaaPoista