lauantai 8. helmikuuta 2014

Koppiin menemistä IV

Kaikki lastaus-kuvat on ottanu Minka
Tänään oli ohjelmassa lastaus treeniä, taas pitkästä aikaa. Viimekerrasta taitaa olla jo 3 kuukautta, pitäisi yrittää nyt vähän useammin että läheyksetkin toimsivat hyvin. Viimeksi ne toimi jo mielestäni ihan hyvin, eikä me siksi olla hirveesti enää harjoiteltu.Tänään huomasin kuitenkin että tarvitaan vielä monta harjoiuskertaa ennenkuin voisin sanoa että Armi osaa mennä lähetyksestä sisään.

Aluksi yritin lähettää sitä sisälle mutta koska se ei toiminu kävelin itse sen mukana, ja silloin ei ollut mitään ongelmaa kävellä sisään. Yritin sitten pikku hiljaa jäädä lähemmäksi lastaus siltaa, eikä kävellä ihan päätyyn Armin kanssa. Siirryin kuitenkin aluksi liian nopeasti ulos mutta lopuksi Armi meni lähetyksestä sisään.
Jos yrittäisin nyt vähintään kerran viikossa harjoitella lastausta niin vosin laittaa tavotteeksi että kuun loppuun mennessä Armin pitäisi kävellä sisään lähetyksestä, niin että seison n. metrin lastaus sillasta. Katsotaan onnistutaanko siinä!
Kun Minka ja Siina oli harjoitellut lastausta lähdettiin vielä pienelle kävelylle. Tällä kertaa ei lähdetty rauhalliseen metsään vaan lähdettiin kylälle, outojen maisemien luo. Kokoajan kuului erillaisia ääniä mitä ei tavallisella maastolenkillä kuule, vastaan tuli myös pari "vaarallista" asiaa. Yksi oli aura-auto, joka tuli kovaa ja sen lisäksi siitä lähti kova ääni, joten ymmärrän hyvin että Armi pelästyi. Siitä huolimatta oli mukava käydä vähän erillaisella lenkillä, ja teki varmaan ihan hyvää nähdä vähän toisenlaista maisemaa.

Armi ja Siina vaikuttaa tulevan hyvin toimeen nyt, Siina saa tulla vierelle ilman että Armi laittaa korvat luimuun. Tänään ne jopa leikki tarhassa, pukittelivat ja juoksivat. Armi ei ole koskaan ennen saanu ketään mukaan leikkimään, mutta ehkä se nyt löysi "leikkiseuraa".

1 kommentti:

  1. Nelonen kirjoitetaan roomalaisittain IV. Jos se oli otsikon idea :)

    VastaaPoista