lauantai 1. helmikuuta 2014

Viikko vierähti!


Taas yksi viikko vierähti, eikä me olla tehty mitään tavallista poikkeavaa. Ollaan leikitty sitä samaa mitä viimekskin ja tänään käytiin pellolla ratsastamassa. 
Mentiin ensin ravissa kahdeksikkoa, tavoite oli että Armi kulkisi rauhallisena pää matalalla. Siinä ei menny montaa sekunttia ennenkuin Armi laski päätä, joten siirryttiin laukkaan. Mentiin ensin ympyrällä sillä halusin että Armi renntoutuisi ja laukkaisi rauhallista laukkaa ennenkuin tehtäisi laukanvaihtoja. Tässä menikin vähän kauemmin, Ami oli melko rento mutta laukkaa ei voinut kutsua rauhalliseksi, laukattiin aika montakin kierrosta ennenkuin tajusin että Armi ei voi laukata hitaammin sillä pohja oli niin huono. Sen lisäksi että pohja oli huono Armilla ei ole tarpeeksi lihaksia laukkaamaan hidasta laukkaa huonolla pohjalla. Joten lopetin kun tunsin että Armi yritti mennä vähän hitaammin.
Tehtiin myös vähän pohkeenväistöä käynnissä, jotka sujuivat tosi hyvin. Käveltiin sitten kotiin metsän läpi että Armin hiki ehti kuivua vähän.

Meille on myös muuttanut uusi asukas, varmasti monelle tuttu Siina! Meidän hevoset ottivat sen suht hyvin vastaan, vähän pomottavat sitä mutta koska Siina väistää niin kaikki menee hyvin. Lahja yllätti meidät kaikki kun otti sen niin hyvin vastaan, suojelee sitä muilta ja seuraa sitä joka paikkaan. Ehkä sen emävaistot heräsivät!

2 kommenttia:

  1. Hei, tuli tässä vaan mieleen, että saako siis joltakin eläinkommunikoijalta _ilmaiseksi_ tulkinnan? Siis jos lähettää sähköpostilla esim. kuvan ja nimen. Tiiätkö jonkun sellasen sähköpostiosotteen? Tai ois kans kiva, jos voisit linkata jonkun ilmasen eläinkommunikoijan nettisivut!
    + Ihana blogi, Armi on supersöpö!

    VastaaPoista
  2. En kyllä tiedä ketään eläinkommunikoijaa joka tekis mitään ilmaseks :)

    VastaaPoista