torstai 14. kesäkuuta 2012

Rauhallisia päiviä!


Tänään meillä kävi pari tyttöä ratsastamassa, ne on nyt ollu 3 kertaa ja tulevat taas maanantaina ja keskiviikkona. Eli Armilla oli melkein vapaa päivä, enimmäkseen käyntiä ja vähän ravia n. tunti!Muuten Armi on viettäny päivänsä laitumella niin kun joka päivä. Tänään olikin niin kuuma että hevoset halusivat pois ötököistä niin seisoivat keskellä päivää pihatossa tai metsässä missä oli varjoa. Että huomaa kyllä että jos itse saavat valita niin tulevat keskellä päivää kun on paljon ötököitä pois varjoon.
Säälittää aina kun näkee tien varrella hevosia jotka seisovat laitumella ilman mitään varjoa tai suojaa ja vielä yksin ilman lajitovereita! Armille on kyllä kasvanu iso kesämasu, pitäisi saada siitä vähän pienempi niin olisi hyvä. Vähän pyöreä saa kuitenkin olla kesällä:)


Tässä kuvassa on Armi ja meidän 5v suokki tamma Lahja, joka muutti meille tammikuussa. Ennen Lahjaa meillä oli ylläpidossa suokki-ruuna Sähkäri, mutta jouduttiin lopettamaan sitä sairauden vuoksi, lihakset hävis vähitellen!


 


   


Voisin järjestää jonkun arvonnan palkinnolla, sitten kun lukijoita on tasan 20. Mutta katotaan nyt, sehän voi olla että siihen on vielä ikuisuus:)

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja ihania kuvia :) Kuolen kohta ku katon noita mun tonniska+kit -kuvia............

    VastaaPoista
  2. noo... sähän saat paljon rahaa kesätöistä niin voit ostaa niillä rahoilla:)

    VastaaPoista