tiistai 16. heinäkuuta 2013

Lahjan kanssa online

Tänään tein pitkästä aikaa maastakäsin Lahjan kanssa, ja se sujui yllättävän hyvin siihen nähden ettei olla paljon viimeaikoina tehty mitään. Enimmäkseen leikittiin cirkling game, niin että Lahja sai katsoa eteensä, tukin avulla. Sama leikki tehtiin pari päivää sitten Armin kanssa. Useammiten Lahja pysähtyi ja käveli tukin yli, saatiin me kuitenkin pari hyppyäkin ja yksi ohitus.

Kokeilin myös sedeways tukin yli, Lahja meni hienosti. Se olikin Lahjan ensimmäinen kerta, voi olla että ollaan aikaisemmin menty puomin tai jonkun vastaavan esineen yli mutta siitä en muista mitään.
Talvella Lahja oppi menemään korokkeen päälle, ja siitä lähtien se onkin ollu yksi Lajan lempi puuhista. Varmasti siksi että kun korokkeelle nousee saa namin. Lahja on siis todella paljon ruoan perään, näin sitä voi hyödyntää.

 
Armin kanssa en tehny paljon mitään. Leikittiin hetken vapaana, ohjelmassa oli pelkästään friendly- ja cirkling game sekä stick to me. En saanu tänään kokonaan Armin huomion joten en sitten viitsiny sen enempää tehdä, lopetettiin kun nuo leikit sujuivat hyvin.

5 kommenttia:

 1. Hyvää työtä. : ) Olis kiva jos laittaisit enemmänkin postauksia Lahjan kanssa tekemistäsi jutuista! Laitoin sulle muuten sähköpostia päivä tai pari sitten, kannattaa kurkata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole laittanu enemmän postauksia Lahjasts koska olen ollu epävarma siitä haluatteko te lukea siitä, kun kukaan ei ole mitään kommenteja jättäny:)

   Len kyllä nähny sähköpostiviestisi, en ole vaan millään ehtiny vastata siihen! :)

   Poista
 2. laita vaan lahjastakin juttua, on kiva kuulla välillä mitä sillekin kuuluu :)

  VastaaPoista