tiistai 30. heinäkuuta 2013

Käsihevosena

Tänään laitettiin taas kärryt Lahjan perään, Armi sai sen sijaan vain bootsit ja riimun. Sillä Armi sai tänään juosta käsihevosena kärryjen vieressä joten muuta ei tarvittu. Matkan varrella suunitelmat kuitenkin muuttuivat sillä Lahja oli niin hidas kun Armi oli takana, Armi on siis aina ekana koska kävelee joka paikkaan eikä pysähdy miettimään. Nousin sitten selkään ja ratsastin vähän matkaa, kunnes Lahja tunsi että ollaan matkalla kotiin ja oli mielellään ekana.

Nyt kun kuvia katsoo niin Lahjan maha on aivan hirveän iso, en tiedä miten sen sais pienennettyä. Se liikkuu viikossa 5-6 kertaa, ja lenkit on yleensä aika tehokkaat. Mennään korkeintaan 2 kertaa viikossa kevyt lenkki, eikä liikutusta oikein enää voi lisätä. Laitumella saavat vähän etsiä heinää, mutta näköjään Lahja on löytäny ihan tarpeeksi. Ehkä nää suokit vaan on tällasia, lihoavat heti kun ruokaa on.
Ollaan harjoteltu aika ahkerasti makuulle menoa, tässä video miltä tällä hetkellä näyttää. Lahja meni piehtaroimaan kun harjoteltiin Armin kanssa joten siitäkin on video.

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Pakko kysyä, että miten olet opettanut tuan makuullemenon? Itse olen yrittänyt vaikka mitä, muttei tunnu onnistuvan oman hepan kanssa. :)

    VastaaPoista