lauantai 7. joulukuuta 2013

Pellolla varusteetta


Nyt meillekin on satanu lunta, vihdoin! Tovotaan vaan että se pysyy nyt kevääseen asti.
Mentiin tänään pellolla vähän aikaa, tehtiin ravi ja laukka ympyröitä ja lopuksi otettiin laukka pätkiä. Meillä on vielä paljon harjoiteltavaa että yhdessäolo olisi oikeasti mukavaa molemmille pellolla. Sillä jos Armi saisi päättää lähdettäis suoraan kotiin, se tottelee kuitenkin hyvin mutta tunnen että se kääntää mieluiten kotiinpäin. Siksi ajattelikin huomenna mennä uudestaan jolloin tehdään tehtäviä/leikkejä, niitä kun harvoin tulee tehtyä selästäkäsin. En oikein vielä ole keksinyt miten saisin Arminkin pitämään ratsastuksesta, meillä on niin paljon parempi suhde maastakäsin. Tunnen kuitenkin että jos vertasin suhteemme (ratsastaessa) viime vuoteen, ollaan päästy paljon eteenpäin. Toivon että se tulevaisuudessakin kehittyy yhtä paljon vuodessa!4 kommenttia:

 1. Voi olla, että Armilla on joskus mennyt luottamus ratsastajaan eikä se siksi pidä ratsastuksesta. Ukon kanssa on ollut vähän sama homma epäsopivien satuloiden takia. Satula on ahdistanut Ukkoa, jolloin sitä tuli tosi jännittynyt erityisesti käännöksissä. Mutta kyllä se siitä! Pikkuhiljaa vahvistetaan luottamusta ratsastajaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse uskon että kaikki alkoi siitä kun ratsastin pääosin kentällä koulua, Armi tiesi että aina kun minä tulen sitä hakemaan pyöritään kentällä.
   Yritän nyt keksiä erillaisia tehtäviä ja leikkejä että Armi saisi paremman kuvan ratsastuksesta, ja haluaa tulla tarhasta koska koskaan ei tiedä mitä kivaa tehdään yhdessä. :)

   Poista