lauantai 22. kesäkuuta 2013

Leikkiä ja ratsastustaKäytiin tänään molempien hevosten kanssa kentällä, Armin kanssa leikin vapaana. Taka ajatuksena minulla oli että voisin vihdoin kuvata level 3 liberty osan, mutta päätin etten nyt tälläkertaa kuvaa. Armi sai "kohtauksen" ja juoksi täysillä kentän ympäri enkä oikein saanu yhteyttä siihen, siksi lopetin heti kun yksi harjoitus onnistui. Vaikka "kohtauksen" jälkeen sain todella hyvän yhteyden Armiin, ja olisin niin halunnu jatkaa.

Kohtauksen takia ei ehditty tehdä paljon, enimmäkseen yritettiin tehdä kahdeksikkoa. Oikealle kartion ympäri Armi meni aina tosi hyvin, vasempaan se valui aina ulospäin. Siksi lopetin heti kun Armi meni molempien kartioitten ympäri hienosti, lopuksi Armi teki sen jopa ravissa. Tehtiin lopuksi myös vähän cirkling game:iä.

Lahjalla ratsastin naruriimulla. Yritin ohjata istunnalla ja oikealle se sujui tosi hyvin, vasempaan kerrokseen se ei tosin toiminu yhtä hyvin. Askellajina oli pääosin ravia ja laukkaa, laukkaa siksi että haluan sen vahvistuvan. Ja tänään laukka oli oikeastaan aika hyvä, yritin ratsastaa koottua laukkaa pari askelta ja sitten eteen.

Päätin vielä lopuksi hypätä vähän esteitä, ja Lahja hyppää nyt 60cm ihan sujuvasti. Se on kyllä
oppinu niin nopeasti, pari kuukautta sitten se ei edes osanu hypätä 20cm. Se tarkoittaa että Lahja kehittyy koko ajan vaikkei sitä aina itse huomaa, kunnes muistelee ajassa taaksepäin.


7 kommenttia:

 1. Ooi! Lahja on meijän kasvatti! <3 Meillä syntynyt, eli Lahjuskaisen emä Ilo on meijän :D
  Tyttö on kyllä fiksu<3 Lahja myytiin meiltä Sannalle, ja tämä taas opetti sitä ratsuksi. :)
  Ja.., loppu onkin sulla tiedossa ;)

  APUA! Vähänkö mahtavaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla, olisi kiva tietää vähän Lahjan varsa iästä. Onko sinulla kuvia? :)

   Poista
  2. ääh, äitillä ainakin kai jotain :P

   Poista
 2. Mitä Lahjalla on takajaloissa, nuo mustat jutut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä on bootsit takajaloissa ettei kuluttais niitä liikaa, kengätön kun on :)

   Poista