sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Palloilua


Tänään päätin tehdä jotain Armin kanssa heti aamulla ennenkuin on liian kuuma. Koska illalla olisi tarkoitus lähteä pitkälle maastolenkille halusin tehdä jotain hauskaa ja kevyttä, joten pallolla leikkiminen oli mielestäni täydellinen ajatus.
Kun tulin tarhaan hevoset nukkuivat, Armi jopa hirnui kerran unissaan. Kun Armi sitten nousi ylös, se venytteli oikein kunnolla.


Ei olla vähän aikaan leikitty pallolla, joten Armi oli innoissaan. Luulen että se jopa oli ylpeä itsestään kun muut hevoset eivät uskaltanu tulla haistelemaan palloa. Lahja tuli Armin perässä ja huomasi että se oli tuttu pallo, ja potki sitä ensimmäistä kertaa, eiköhänme siitäkin kohta saada jalkapalloilija.

Armi työnsi ja puri palloa käynnissä sekä ravissa, pallon päällä oli myös hyvä hangata päätä. Palloleikin jälkeen tehtiin vähän cirkling game:iä koska halusin nähdä pysyykö Armi luonani vaikka on vapaana laitumella toisten hevosten kanssa, ja hyvin se pysyi. Siinä olikin sitten hyvä lopettaa.


Olen kauan halunnu ottaa yhteis kuvan minusta ja Armista kukkien seassa, joten tänään se toteutui. Melkein kaikki kuvat olivat kuitenkin tarkentaneet kukkiin eikä meihin, joten toivon että saan  jonkun ottamaan lisää kesän aikana.

4 kommenttia:

 1. ihania kuvia kaikki, varsinki toi tokavimppa!:)

  VastaaPoista
 2. Mitähän Ukko sanoisi tuollaisesta isommasta pallosta? ;) Se ainakin leikkii aivan innoissaan jalkapallolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi varmaan yhtä innoissaan isosta pallostakin, jossei enemmän! :D

   Poista