sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Pienellä maastolenkillä


Armi on saaanu aika paljon vapaa päiviä tällä viikolla ja luultavasti saa ensiviikollakin. Maanantaina oltiin maasto lenkillä, sitten tuli sadepäiviä ja koeviikko alkoi. Koeviikko jatkuu vielä koko ensiviikon joten Armi saa toisenkin kevyen viikon. Nyt ei kuitenkaan ole luvattu enää mitään suurempia sateita joten sen jälkeen toivon että päästään ihan normaaliin rytmiin taas!

Tänään oli ihanan aurinkoinen sää, sekä vähän pakkasta joten ulkona ei kuitenkaan ollu kosteeta. Tarhakin on alkanu vähän "jäätyä", mutakelien jälkeen. Meillä ei montaa kertaa ole ollu hirveän mutasta tarhassa, mutta näitten sateiden jälkeen tarha oli kyllä aika mutanen.Varsinkin heinäverkkojen ympärillä on ollu mutasta jonka takia ollaan aina välillä siirretty niitä.
Käytin tänään aamupäivällä kahdestaan pienellä maastolenkillä, ja iltapäivällä Armi pääsi mukaan käsihevosena kun oltiin ajamassa Lahjalla. Aamupäivällä tiet olivat melko hyvässä kunnossa mutta iltapäivällä olivat jo niin jäiset ettei hevoset meinannu pysyä pystyssä. Ei olla vielä laitettu nastoja bootseihin joten tehtiin vain pieni kävelylenkki ettei mitään sattuisi.5 kommenttia:

 1. Ihanat te! :) ja oispa täällä pohjosessakin vielä tuommosia kelejä, kun kaikki on vaan jäässä ja liian vähän lunta eikä aurinko paista kun vain paksun pilvikerroksen läpi.:( Mut hei, jos hepan kaa menee friendly game hyvin, mutta parantamisen varaa on, kannattaako aloittaa seuraavaa leikkiä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on nyt maa ihan jäässä, mutta luntaa ei ole!
   Voit hyvin aloittaa seuraavien leikkien kanssa, kunhan jatkat friendly gamen leikkimistä:)

   Poista
 2. Mahtavia nämä ja seuraavan postauksen kuvat! Kaunis kaunis poni.

  VastaaPoista