lauantai 16. marraskuuta 2013

Lahjan toinen kerta vapaana [video]

Kolme päivää sitten kokeilin toista kertaa ikinä leikkiä Lahjan kanssa vapaana. Mielestäni se meni yllättävän hyvin, ollaan nyt viimeaikoina leikitty niin vähän. Lahjan huomio ei kokoajan ollut minulla, mutta en voisi edes vaatia sitä näin "alussa". Se tulee sitten ajan kanssa.

Keskityin enimmäkseen vain siihen että Lahja pysyisi minun kanssa. Aika hyvin pysyi, aina välillä lähti mutta Lahja kääntää takapäätä hyvin pois pelkällä katseella (jos katsotaan millä tasolla me ollaan) joten sain nopeasti Lahjan taas luokseni.
Tehtiin myös paljon luoksetuloja, hyvin sujuivat. Nyt tiedän että kannattaa oikeasti ensin opettaa kaikki ensin köydellä niin kaikki on paljon helpompaa vapaanakin.
Yllätyin kovasti kun Lahja meni cirkling gamea ihan lähelläni, en voinu uskoa että se oli totta. Yritin uudestaan ja Lahja teki ihan saman, pysyi lähelläni. Se on ollu niin vaikeaa minulle ja Armille, mutta näyttää olevan helppoa Lahjalle. Taas kerran voin todeta että kaikki ovat erillaisia, ja kaikilla on omat vahvuutensa.

4 kommenttia:

 1. ootte edistyny tosi paljon lahjan kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset

  Parellilife13. marraskuuta 2013 7.57
  Jo näin sen mutta mietin että mistä tuon löysit? olisi helpompaa nähdä tuo sana vaikka lauseessa!:)


  Anonyymi13. marraskuuta 2013 11.19
  Se oli siinä Horsenality Profile - ympyrässä :) Ei ollut missään lauseessa, eikä kääntäjä käänä sitä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo aikaisemmin ehtiny vastata :) eli mouthy tarkoittaa että hevonen käyttää paljon suuta, maistelee takkia, nostaa esineitä yms.

   Poista