sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Vihdoin puhdas

Eilen oli sopivan lämmin ilma niin Lahja pääsi pesulle, vihdoin. Pestään hevoset kerran vuodessa ennenkuin pääsevät laitumelle, niin että syvällä oleva likakin saadaan pois. 

En muista miten Lahja käyttäytyi viime vuonna, mutta tänä vuonna se ei oikein malttanu seistä paikallaan. Välillä se kuitenkin seisoi ihan hienosti ja yritin aina palkata suihkuttamalla muualle kuin Lahjan päälle, kaikki muu meni oikein mallikkaasti.
Pesun jälkeen mentiin vähäksi aikaa syömään ruohoa että Lahja kuivuis ettei siitä olisi tullu nin likainen jos se piehtarois tarhassa. Ei me kuitenkaan jaksettu odottaa että Lahja olisi kuivunu kokonaan, niin vietiin tarhaan. Tarhassa Lahja oli menossa monta kertaa piehtaroimaan mutta ei kuitenkaan kertaakaan menny kuin polvilleen.

Tänään oli sitten Armin vuoro, jännitti vähän että seisookohan se paikallaan. Turhaan minä jännitin, sillä Armi seisoi paikallaan melkein koko pesun ajan.

Pesun jälkeen mentiin taas syöttämään hevosille ruohoa sillä tiesin että Armi menee piehtaroimaan enkä halunnu että se piehtaroi hiekassa. Se kävi sitten piehtaromassa ruohossa ja pysyi ihanan puhtaana.
Ylimäärästä virtaakin löyty siltä, sillä välillä se päästeli oikein kunnon spurtteja.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on varmaan pian edessä pesuoperaatio näin kesän kynnyksellä. Se on ihan hyvä senkin takia, että Ukolla on nyt karvanlähdön aikaan kovasti hilseillyt harjan tyvi.

    VastaaPoista