perjantai 31. toukokuuta 2013

ratsastusta [video]Kävin tänään pitkästä aikaa ratsastamassa Armia kentällä. Oikeastaan oli tarkoitus antaa sille vapaa päivä, mutta eilen vanhoja kuvia katsellessa sain inspiraatiota mennä ratsastamaan.
Ennen kuin nousin kentällä selkään tehtiin vähän maastäkäsin, halusin käydä läpi kaikki pohkeet ja niiden tarkoitus. Sillä ratsastan nykyään han eri tavalla mitä ennen, jos Armi ei käänny istunnan avulla käytän pohjetta. Se että käytän ulkopohjetta sisäpohkeen sijasta on "uutta", tai ollaanhan me tehty sitä ainakin jo puolisen vuotta. Uskon kuitenkin ettei Armi koskaan oikein tajunnu sisäpohkeen avut.

Pohkeiden läpikäynnin lisäksi tehtiin vähän cirkling game:iä ja stick to me, nekin sujuivat todella hyvin.


Kun vihdoin nousin selkään kävin vielä pohkeet läpi, eli tehtiin etu- ja takaosakäänöksiä. Kun ne toimi hyvin työskenneltiin aika paljon ympyrällä, halusin saada Armia käännettyä ilman porkkanakeppiä. Välillä se toimi tosi hyvin ja välillä jouduin käyttämään sitä aika paljonkin.
Muuta ei oikein tehty, ratsastin kaikkia askellajeja ja levättiin palkaksi pitkään. Pysähdyksiä tuli tehtyä aika paljon, ja pysähdyksestä raviin tai laukkaan.


2 kommenttia: