lauantai 30. maaliskuuta 2013

Meidän varusteet osa 3

Tässä tulee vimeinen osa meidän varusteista, missä näytän mitä materiaalia minä olen käyttäny tai käytän edelleen oppiakseni näitä juttuja.


Alussa luin vain netistä ja katsoin youtubesta videoita, ja yritin sitten tehdä samaa Armin kanssa. Jossain vaiheessa lainasin paljon kirjoja kirjastosta jotka kertoivat luonnollisesta hevosmiestaidost, mutta en minä jaksanu niitä lukea, katsoin vain kuvat ja siihen se jäi.
Ostettiin sitten ruotsista Parellin level 1 DVD:et poltettuna, ja sitä minä sitten katsoin vaikka en osannu englantia niin hyvin. Olen kyllä oppinu hirveesti englantia kun olen katsonu Parellin videoita.


Kun sain vihdoin tulla Parellin jäseneksi katsoin sieltä paljon videoita ja harjotuksia, ja sitten sain joka kuukausi joko DVD tai lehti. Alussa en jaksanu lukea lehteä koska oli niin raskasta lukea englanniksi, mutta nykyään yritän aina lukea koko lehteä.
Lehdistä ja DVD:stä saa paljon inspiraatiota ja uutta tietoa. Kuukauden saa ilmaiseksi jäsenyyttä, niin menkää ihmeessä liittymään niin saatte käsiinne paljon materiaalia. Jäsenyyttä voi sitten purkaa milloin tahansa!

tässä on vain puolet lehdistä!

DVD:et joita ostin ruotsista Parelli matkani alussa annoin palkintona pois blogin arvonnassa. En tarvinnu niitä enää kun olin jo ostanu kaikki Parellin uudet levelit.
Näistä olen saanu suurin osa tiedostani, ja vielä voin katsoa niitä ja saada lisää tietoa. Tuo ensimmäinen DVD pitäisi mielestäni löytyä joka hevosomistajan kodista, sillä siinä on niin paljon perus tietoa mitä olisi hyvä tietää esim. miten käsitellään hevosen mielestä pelottavia asioita.


Ennen kuin aloitin leikkiä vapaana ostin yhden DVDen joka käsittelee vapaana leikkimistä, siinä kerrottiin perus asioita, miten aloittaa jne.

Tämä on sarja (success series) joka sisältää kymmenen osaa, täältä voit katsoa muuta aiheet tähän sarjaan!


Suosikki materiaalini on Parelli patterns, niistä saa paljon ideoita mitä kuvioita voi tehdä ja samalla saa paljon uutta tietoa. Paketissa on kaksi vihkoa, DVD ja juliste. Pienemässä vihkossa on piirretty kaikenlaisia kuviota mitä voi tehdä sekä merkattu askellajia, isommassa vihkossa on sitten faktaa, DVD:essä Parelli näyttää kaikki nuo kuviota ja kertoo vähän siitä kuviosta, julisteelle voi merkata oman hevosen edistystä.
Minulla on kaksi online pattern boksia joten jos joku on kiinnostunu niin voin sen myydä.

En ole vielä lähellekkään katsnu kaikki DVDet mitä minulla on, sillä niistä saa niin paljon tietoa että pitää katsoa niitä monta kertaa enkä ala katsoa uutta ennenkuin olen valmis ensmmäisellä. Sitäpaitsi ne on tosi pitkiä niin en edes jaksais katsoa kaikkea kerrallaan, mutta enköhän minä jossain vaiheessa ole kaikkea katsonu:)3 kommenttia:

 1. Hei, olisin kiinnostunut ostamaan tuon online pattern boksin! Terv, Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetä minulle s-postia niin puhutaan lisää! onnellinenponi@hotmail.fi

   Poista
 2. Hei! Mistä oot ostanu nuo kaikki DVD:t? Onko siis ihan ruotsalainen kauppa vai verkkokauppa? Entä toi pattern boksit? ja mitä se tarkoittaa että se on online pattern boksi?:)

  VastaaPoista