keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Vihdoin taas ulkona leikkimässä!

Tänään pääsin vihdoin ulos leikkimään Armin kanssa, ja toivon etten tule kipeäksi nyt vähän aikaan.
Aurinko on paistanu tänään koko päivän ja piha alkaa sulamaan. Meidän piha joka on ollu vähän aikaa kuin luistelukenttä alkaa vihdoin sulamaan, ja tän päivän auringon ansiosta on tullu esille hiekkaa. Huomasin myös että tie on hyvin alkanu sulamaan, ja näyttää siltä ettei me tarvita/olla tarvittu kertaakaan bootseja nastojen kanssa tänä talvena.


Leikittiin tänään online (köydellä maastakäsin), ihan vaan siksi että haluan vielä hiota muutamaa kohtaa ennen "kevään" kuvauksia.
Olen oikein tyytyväinen Armiin, vaikka sillä on ollu nyt viikon vapaata minun sairastelun takia. Työskentelin sen kanssa aika paljon ympyrällä, pyysin siirtymisiä ja suunnan vaihtoja. Yritin myös saada peruutuksesta nopeampi, mutta en onnistunu niin hyvin, niin pitää varmaan miettiä vähän että miten minun pitää toimia.

Tein myös sideways:ia, monella eri tavalla. Esim. peruutin ja pyysin Armi menemään sivulle tynnyrin yli ja seison itse Armin takana ja pyysin sideways:ia siltä.
Sideways sujuu jo melkein kaikilta suunnilta, niin nyt pitää vaan leikkiä enemmän ravissa ja vaikeuttaa sitä.

Koska tänään oli niin kova tuuli oli hyvä päivä leikkiä pressun kanssa. On vaikeeta saada pressu pysymään paikoillaan tuulen takia eikä siitä ehkä olisi tullu mitään, eli ehkä se ei olekkaan niin hyvä sää monien melestä?  Minusta se on kuitenkin täydellisin sää leikkiä friendly game:iä, koska ei tarvitse itse vaivautua sillä pressu ääntelee itsestään.
Leikittiin siis friendly game:iä pressun kanssa, pidin sitä vain ylhäällä ja se hoiti itse loput.
Armi oli alussa vähän ihmeissään sillä pressulla oli aika kova ääni, itse kun en ole koskaan saanu tai jaksanu niin kovaa ääntä. Lopuksi se kuitenkin rentoutui ja sain tehdä mitä vain pressun kanssa.
Päätin mennä selkäänkin leikkimään vähän sillä muistin että viimeksi, taitaa olla kesällä, kun yritin muovipussilla ratsastaa Armi lähti laukkaamaan enkä saanu sitä pysähdettyä ennenkuin heitin muovipussin pois. Niinkuin arvasinkin Armi oli aika jännittyny mutta rentoutui nopeasti. Käveltiin myös vähän mutkia niin että pressu roikkui perässämme, ja hyvin meni. En voi olla muuta kuin tyytyväinen:)

Tein nopeasti pienen koosteen päivästä:
Joku on varmaan huomannu että videossa on pilvistä ja kivissa on aika aurinkoista. Kuvat ovat siis otettu n. 20m myöhemmin, näin nopeasti sää muuttuu:)
2 kommenttia: