perjantai 8. maaliskuuta 2013

Armin ja Lahjan kanssa pellolla!

Ratsastin tänään pellolla Armilla sekä Lahjalla, ja luvassa oli rankka treeni sillä molemmat ovat lomailleet nyt pari päivää. Menin ensin Lahjalla ja oli oikein mukavaa välillä mennä silläkin.


Lahjalla on niin pehmeä ja mukava ravi että siellä pysyis kuka vaan, siksi ravattiin aika paljon. Lopuksi kun halusin vielä laukata, Lahja oli niin väsyny rankan alustan takia että se ei jaksanu laukata koko pellon ympäri. Siksi levättiin aina välillä ja jatkettiin sitten.

Armilla menin taas pitkästä aikaa naruriimulla. Menin Armillakin ensin aika monta kierrosta ravia ja sitten lopuks vielä laukkaa.
Ensimmäisellä kierroksella Armi meni vähän yli kierroksille, se juoksi pää ylhäällä ja olisi halunnu mennä täyttä laukkaa. Mutta kun nostin ravia seuraavan kerran toisella kierroksella, Armi oli ihan normaali eli ihan tarpeeksi rentoutunu.
Laukka oli taas ihanan rauhallinen, se on siis oppinu ettei tarvitse juosta täysillä. Tämän asian kanssa ollaan pitkään taisteltu, ja vihdoin ollaan saatu tulosta. Maastoilessa laukka voi vielä olla vähän turhan vauhdikasta kotiin päin, mutta on sekin jo paljon rauhallisempi kuin ennen.
Käveltiin sitten yhdessä yksi kierros ennenkuin mentiin takaisin tarhaan syömään heinää.

Huomenna menen toista kertaa auttamaan äitini tuttua. Näytän vähän lisää mitä voi tehdä hevosen kanssa ja neuvon jos on ollu jotain ongelmia. Heillä menee oikein hyvin vaikka olen vain kerran ollu siellä neuvomassa. Mukana on 4-6 tätiä jotka haluavat kuunnella mitä kerrottavaa minulla on:)
Olisi kivaa jos onnistuisin saamaan heidätkin leikkimään hevostensa kanssa!

4 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että jaat myös muille neuvoja. :) Millä kameralla muuten kuvailet ja millä ohjelmalla muokkaat, ku nää sun kuvat on aina niin hienoja :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Runkona mulla on Canon 500D, objektiivina on canon 55-200 f/4-5.6 IS! Muokkaan kuvat Photoshop CS6:lla :)

      Poista