perjantai 22. maaliskuuta 2013

Jotain uutta


Päätin tänään kokeilla jotain uutta kun ollaan nyt jo pidemmän aikaa tehty vaan samaa. Eli "ohjasajoa", nyt en tarkoita sitä perinteistä ohjasajoa vaan naruriimulla ja pitkillä "ohjilla".
Koska minulla ei ole hyviä pitkiä ohjia jotka sopisivat tähän hommaan, sain tyytyä  käyttämään mun 13.7 metristä köyttä. Tarkoitus on kyllä hankkia kesäksi paremmat ohjat kun ajattelin panostaa ohjasajoon että päästään ensi vuonna level 4 läpi.

Koska tämä oli meidän ensimmäinen kerta aloitin helpoilla tehtävillä, kuten korokkeelle nousu ja "uraa" pitkin kävelyä. Alussa Armi ei ihan tajunnu milloin piti kääntää vaikka ollaan harjoteltu ennen yhdellä köydellä, syy taitaa olla se että nyt köysi liukui edes takasin kun olin vain laittanu sen naruriimun solmusta läpi niin muodostui vain vähän painetta.
Otin porkkanakepin avuksi, sillä kun laitan porkkanakepin Armin reiden päälle se siirtyy pois paineesta - näin se kääntää pois peppua ja suunta muuttuu. En kuitenkaan kauan tarvinnu tehdä tätä ja pystyin ohjaamaan näyttämällä kädellä milloin kääntää.

En vielä pysty (halua) olemaan ihan Armin takana vaan kävelen Armin sisäpuolella, siitä tulee siis vähän kuin cirkling game. Siirryn sitten tulevaisuudessa kokoajan enemmän Armin taakse, niin että Armi oppii mitä haluan sen tekevän.Päätin vielä lopussa leikkiä vähän vapaana, tehtiin vaan vähän friendly gamea korokkeella ja leikittiin cirkling game:iä, ja halailtiin hetki. Tämä ei kuitenkaan mahtunu videolle niinkuin loppu ohjasajosta!

Huomenna toivon että saatais level 3 liberty osa kuvattua, Lahjalla kun on valmennus ja kenttä on nyt kokonaan aurattu auki niin olisi sopiva hetki kuvata. Tiedän että olen jo monta kertaa sanonu että huomenna kuvaan... siksi toivon todella että saisin sen kuvattua!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti