sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kuulumisia

Tänään tuli leikittyä tynnyreitten kanssa. Liian montaa asiaa tehtiin niitten kanssa, olen yrittäny että tehdään maks 2 eri kuviota jos niitä ei osata hirmu hyvin. Tein kuitenkin ainakin 5-6 eri kuviota ja suurin osa niistä oli sellaisia mitä ei osata niin hyvin.


Armi tuli tarhassa mun luokse niin kuin nykyään melkein aina. Mutta kääntyi takasin Lahjan luo, aloin miettiä mikä voisi olla syy siihen että Armi ei halua olla kanssani. Tulin siihen tulokseen että sen täytyy olla eilisen leikki, kahdeksikko. No ei siinä mitään, yritin tehdä itsestäni mielenkiintoinen ja onnistuin hetken päästä. En kuitenkaan heti ottanu Armia kiinni vaan oltiin hetki siinä, peruutin ja kutsuin sitä luokse ja rapsutin. Armi seurasi sitten minua tarhasta ja tarhan ulkopuolella laitoin riimun päälle.Yritin katsoa mitä Armin mielessä oli ja pyysin sitten sitä tekemään sitä. Enimmäkseen tehtiin kuitenkin touch it (hevonen menee koskemaan esinettä), se on yksi Armin lempi kuvioista, varmaan koska en tarvii laittaa niin paljon painetta että Armi ymmärtää mitä pitää tehdä.
Armi pureskeli ja nuoli huulia (mietti itse mitä pitää tehdä) paljon tänään, se tarkoittaa että Armi oli rentona ja ajatteli eikä vaan tehny mitä pyysin. Joskus huomaa että Armi tekee vaan, yrittää kaikkea mitä vaan voisi olla oikein eikä itse ajattele mitä pitäisi tehdä.
Leikittiin myös hetken vapaana ja se onnistui hyvin. Toivon että tämä oli Armin mielestä hauskempaa kuin eilinen, vastaus siihen saan huomenna.
Tuntuu ettei voi tehdä mitään nyt kun ratsastus ei kiinnosta niin paljon minua eikä Armia, tietkin on tosi liukkaita. Pellolla olisi just sopivasti lunta mutta koska siinä on kova kuori sielläkään ei voi olla. Meillä on pieni aurattu alue pellolla missä ollaan mutta sekin on vähän liukas niin kaikki mitä tehdään on käynnissä. Pitää siis lähteä joku päivä kattomaan miltä kenttä näyttää.


Uskon kuitenkin että kunhan saadan lännensatula niin ruven ratsastamaan enemmän. Toivon että lähetetään tilaus pian, nyt kun vielä saatais 10%. Ollaan luultavasti ostamassa Startrekk Western Shorty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti