perjantai 18. tammikuuta 2013

aamu lenkki


Tänään lädhettiin klo. 9 aamulla lyhyelle maasto lenkille. Meen perjantaisin vasta puol yhteen niin ehdin hyvin aina pienelle lenkille, tai ens viikolla vielä ja sit vaihtuu jakso. Jolloin meen joka päivä kasiin ja pääsen joka päivä neljältä paitsi keskiviikona ja perjantaina pääsen kolmelta.


Pakkasta oli -20 astetta ja aurinko oli nousemassa, niin päätin ottaa kamera mukaan.
Armi lähti mielellään maastoon vaikka ei olla pitkään aikaan oltu yksin. Ravattiin suurimman osan lenkista paitsi metsässä, missä laukattiin. Metsän lopussa otettiin pieni "tauko", että sain otettua pari kuvaa. Jatkettiin sitten loppumatkan käynnissä.


Mutta sitten  kun tultiin risteykseen mistä Armi ei koskaan halua kääntyä oikealle, mutta tänään kun medän oli tarkoitus mennä suoraan Armi olisi halunnu kääntyä sinne. Ei kuitenkaan kännetty koska mun aika ei ois riittäny mennä niin pitkää lenkkiä. Seuraavalla risteyksellä tapahtui sama asia, Armi olisi halunnu kääntyä oikealle vaikka oli tarkoitus mennä suoraan. Eikä me edes olla koskaan käännetty siitä oikealle, niin ei me sinnekään käännetty vaan jatkettiin suoraan. Sitten Armi pysähtyi, edessämme oli iso ylämäki, ihmettelin miksi Armi ei halunnu kävellä eteenpäin vaikka ollaan menossa kotiin päin. Nousin siis selästä ja rupesin kävelemään eteenpäin, tiesin että Armi tulisi perässäni, niinhän se aina tekee. Mutta ei, Armi kääntyi ja lähti ravaamaan toiseen suuntaan, kuulin sitten että joku oli sen ison mäen päällä.
Ei kestäy kauaa niin Armi tuli takasin ravaten niin sain otettu kiinni kaulanarusta. Talutin Armia sitten eteenpäin, pysähdyttiin monta kertaa ja huomasin että Armi oli pelästyny sitä kun mäen päälle oli tullu kolme hevosta. Se oli tuntenu sen jo aiemmin että joku oli tulossa vastaan, mutten nähny niitä. Kun päästiin nitten hevosten luo Armi huomasi että noihan on ihan tuttuja maastokavereita naapurista.

Mitäköhän ne nyt ajattelee, kun ovat jo varmaan ennen ajatelleet että olen tyhmä kun ratsastan ilman varusteita. Ja nyt Armi juoksenteli siellä vapaana... no ainakin mä tiedän totuuden:)

Talutin sitten Armia vähän matkaa ennenkuin nousin taas selkään. Loppumatka menikin sitten ihan hyvin, pysähdyttiin kerran ottamaan kuvia ja jatkettiin sitten käynnissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti